David Jelinek espera que “hi hagi sorpreses” al play-off

Tot i això, l’aler del MoraBanc Andorra és conscient que la possibilitat que es pugui acabar jugant és “difícil i complicada”

David Jelinek espera que “hi hagi sorpreses” al play-offFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

David Jelinek veu amb bons ulls la proposta de l’ACB de crear un format de play-off de 12 equips amb una seu única per salvar la competició. L’aler txec del MoraBanc Andorra, en declaracions al Diari, va comentar que aquest format “serà diferent del que es podia pensar i han intentat buscar el màxim d’equips possibles per seguir jugant a la lluita pel play-off en aquesta situació en què estem”. En aquest sentit, Jelinek va reconèixer que el fet que sigui a un partit pot propiciar sorpreses. “Segurament, veient que serà a un partit, pot passar com a la Copa del Rei i pot haver-hi sorpreses sobre qui guanyarà. Tothom tindrà tres setmanes per preparar-se i possiblement hi pot haver sorpreses.”

Tot i aquest desig, el jugador del MoraBanc entén que el torneig dependrà de les autoritats sanitàries i que “és difícil de dir [si s’acabarà jugant]. Amb les coses que fa ara el govern espanyol, a poc a poc sembla que es va avançant, però és complicat”, va subratllar. Pel que fa al seu futur, el txec –el jugador amb més partits de la història del club, té contracte fins al 2021– va reconèixer contactes amb la cúpula i va explicar que la intenció és continuar a Andorra: “Sí, de moment hi ha hagut alguna conversa. L’any de contracte que em resta és opcional i n’estem parlant amb el club, però la meva idea és seguir aquí i continuar millorant com fins ara.”

tracking