Poliesportiu

Les estades de les seccions del Barça a Encamp queden en l'aire

El sotrac a l’esport a causa del coronavirus fa que sigui una incògnita si els blaugranes vindran a l’estiu

Les estades de les seccions del Barça a Encamp queden en l'aireCOMÚ ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presència de les seccions esportives de l’FC Barcelona al país per realitzar les seves pretemporades a Encamp estan ara mateix en l’aire, ja que el món de l’esport es troba actualment en un procés d’incertesa absoluta a causa del coronavirus. El contracte entre el comú encampadà i l’entitat blaugrana acabava el 2019, però la cònsol Major, Laura Mas, ja va explicar al Diari durant el mes de febrer que hi havia bona relació entre totes dues parts i que no hi hauria cap problema per allargar-lo dos anys més i que els equips poliesportius del Barça fessin la seva pretemporada a Encamp.

Ara, però, el coronavirus ha aturat tots els plans a l’espera que s’esclareixi què passa amb les diferents disciplines i tots els calendaris esportius de les diferents competicions per establir les dates del futur.

En aquest sentit, el conseller de joventut i esports del comú d’Encamp, Xavi Fernández, va assegurar que “ara mateix ho tenim en stand-by perquè els clubs d’elit com l’FC Barcelona segueixen amb altres preocupacions per veure com acaben les seves temporades”, i va afegir que “si se’ls allarga la temporada i competeixen durant l’estiu, difícilment podrem fer la pretemporada, així que s’ha de veure si n’hi hauria, si seria el mes de setembre o a l’octubre i quan i com es podria portar a terme”.

ENCAMP SERÀ VILA EUROPEA DE L'ESPORT FINS AL JUNY DEL 2021

Encamp mantindrà la seva nominació com a Vila Europea de l’Esport fins al juny del 2021 degut a la crisi del coronavirus. L’ACES va atorgar aquest guardó a la parròquia a finals del 2019, i la impossibilitat de realitzar moltes de les activitats previstes ha fet que l’organització allargui aquest reconeixement, de moment, sis mesos més. El conseller de joventut i esports del Comú d’Encamp, Xavier Fernández, va explicar que “va ser un gerro d’aigua freda, perquè arrencàvem l’any amb molta il·lusió i volíem fer moltes coses”, i va afegir que “ara ha estat una bona notícia que ens ho allarguessin perquè tenim un calendari ambiciós amb moltes activitats”.

tracking