x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Gabri, decebut amb Piqué per haver-lo destituït

L'exentrenador de l'FC Andorra encara està dolgut amb la decisió del propietari del club i central del Barça d'acomiadar-lo
Gabri i Piqué, en una presentació a MoraBanc.

Gabri, decebut amb Piqué per haver-lo destituït

Gabri i Piqué, en la presentació a MoraBanc de la passada temporada.

Fernando Galindo
Actualitzada 04/05/2020 a les 12:45
L'extècnic de l'FC Andorra, Gabri Garcia, continua dolgut per la seva destitució. Així ho va deixar entreveure en una entrevista que va concedir a l'emissora RAC1 en la qual va repassar els esdeveniments que van precipitar la seva sortida el passat febrer. El català va assenyalar al propietari del club com a responsable de l'acomiadament i va admetre que li va costar "entendre la decisió, la qual va ser de Piqué, evidentment". Gabri va ressaltar que li va comunicar el cessament "primer la direccó esportiva però després també Piqué. Ell tenia l'última paraula". A més, va repetir unes paraules que ja va dir en el seu comiat a Andorra però aquesta vegada referint-se específicament al central del Barça. "Professionalment em va decebre", va assenyalar, tot i que va precisar que "la relació personal va quedar bé". 
L'exentrenador va recordar la bona dinàmica que va tenir l'equip amb ell a la banqueta, per damunt de l'esperat, però la mala ratxa final el va condemnar. "Vaig perdre aquells tres partits i van entendre que havíen de cesar-me. Em van dir que no em veien capaç de revertir la situació per posar a l'equip al play-off. Aquell equip s'havia fet en dues setmanes, estava disssenyat per jugar a Tercera i intentar lluitar per l'ascens a Segona B", va comentar Gabri, que va afegir que "al veure'ns a Segona B, fins i tot als jugadors que vam fichar els hi vam dir que podrien patir per no baixar. Als últims partits es donava per fet que l'Andorra estaria a la zona baixa de la taula, però després vam ser líders durant quatre jornades i vam ser el tercer equip de la classificació que més vegades vam anar primers. No són xifres dolentes per un equip que acabava de pujar i que portava 20 anys sense ser en aquella categoria. A més, l'extècnic tricolor va comentar que el problema va ser que "es va arribar a pensar que pujar a Segona A seria fàcil" i que "el club és el que és". 

Sobre el seu futur, Gabri va reconéixer que té ganes de tornar a entrenar i de "començar un altre projecte", però de moment no té cap proposta. 
Etiquetes
  • #1 pep
    (04/05/20 13:38)

    no hi ha res segur amb aquesta vida!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts