Dol al futbolILDE LIMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món del futbol del país està en xoc per la mort del jove Marcelo Ruiz a causa de l’incendi que hi va haver a l’avinguda Carlemany la setmana passada. El jove de només 16 anys era un apassionat del món del futbol (aficionat de l’Universitario de Perú) i en gaudia a l’Inter d’Escaldes des de principi del 2019, quan va arribar al país.

Lateral esquerre sobre el camp, amb projecció ofensiva i amb la lluita per bandera, va deixar una gran empremta entre els companys d’equip i els rivals, així com en tot el món del futbol. Des que es va conèixer la notícia de la seva mort, clubs, jugadors, entrenadors, la federació, i fins i tot la ministra Riva van voler mostrar el seu condol a les xarxes socials. També va fer-ho l’Universitario de Perú, que des de l’altra banda del món va mostrar els seus respectes per la tràgica notícia.

Ahir, a més, va sorgir un bonic homenatge, i és que unes quantes samarretes blau-i-negres de l’Inter es van penjar als balcons de diversos indrets del país com a signe d’homenatge i reconeixement a la figura de Marcelo Ruiz. Companys d’equip, d’altres conjunts del club, i de la primera plantilla, com Ilde Lima o Sergio Moreno, no van voler deixar de posar el seu granet de sorra per recordar el jove Marcelo.

tracking