x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La FAF no entra en el tema dels pagaments

La federació iniciarà la setmana que ve una ronda de contactes per conèixer la situació dels equips
Una imatge del partit d'aquesta temporada entre la UE Sant Julià i l'Ordino.

La FAF no entra en el tema dels pagaments

Una imatge del partit d'aquesta temporada entre la UE Sant Julià i l'Ordino.

UE SANT JULIÀ
Actualitzada 24/04/2020 a les 07:25
La Federació Andorrana de Futbol (FAF) encetarà a partir de la setmana vinent una ronda de reunions telemàtiques amb els representants dels clubs de la Lliga Multisegur, Lliga Unida i futbol sala –presidents, entrenadors i capitans– per conèixer la situació de cadascun d’ells. Evidentment, sobre la taula hi haurà com a primer eix la problemàtica del pagament als jugadors i el fet que alguns equips hagin decidit, de forma unilateral, retallar el sou dels futbolistes.
En aquest sentit, el president de la FAF, Fèlix Álvarez, va comentar al Diari que “alguns clubs ens han demanat ajuda i els hem avançat uns diners”. El mandatari va afegir que “enteníem que [els diners] eren per pagar jugadors i, en principi, podem parlar d’aquests temes amb els clubs i oferir-los ajuda, però són ells [els equips] qui han d’arribar a acords amb els jugadors”. Alguns futbolistes han declarat sentir-se orfes davant la incomunicació de la FAF i dels seus respectius equips, com per exemple l’Engordany, i Álvarez va insistir que “la FIFA ens va remarcar que les federacions no ens havíem de ficar en temes com aquest i que ha de ser sempre el club qui arribi a acords amb els seus jugadors”. El president va subratllar que “amb l’AFA [Associació de Futbolistes Andorrans] ja vam tenir unes converses just quan va començar el nostre mandat i ens vam comprometre amb ells que els escoltaríem, però ara no sé si és el moment més adequat per reiniciar aquestes converses”. Tot i això, va assegurar que “estem en una situació d’incertesa i segur que escoltarem tothom”. La voluntat de la FAF, va incidir, és sempre ajudar els clubs i estendre la mà en segons quines situacions.


L’Inter Escaldes, al dia

D’altra banda, malgrat els problemes que molts equips de la Lliga Multisegur estan patint per satisfer les nòmines dels jugadors, l’Inter Club Escaldes és un dels conjunts que, afortunadament, estan complint. L’entitat escaldenca va emetre ahir un comunicat en què diu que respectarà íntegrament els contractes de tot el personal esportiu i administratiu del club i que descarta “qualsevol mena de reducció de jornades laborals ni de sous ni cap suspensió dels contractes de treball”. A més, van decidir cancel·lar les quotes del futbol base per al període d’abril, maig i juny.
 
LA UEFA JA ES PLANTEJA NO PODER ACABAR
El comitè executiu de la UEFA es va reunir ahir en sessió telemàtica amb les 55 federacions, l’andorrana entre elles, i per primer cop va valorar l’opció que la temporada no es pugui reprendre. Tot i aquest pensament, l’ens va instar de nou les federacions a cloure les competicions de lliga per poder decidir quins equips participen en els tornejos continentals la temporada vinent basant-se en mèrits estrictament esportius. Si la temporada es cancel·lés definitivament, la UEFA deixaria en mans de les federacions la designació dels seus representants a la Champions i l’Europa League.
Etiquetes
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts