TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La FIFA farà allargar els contractes dels futbolistes

La FIFA farà allargar els contractes dels futbolistesFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La FIFA va confirmar ahir els primers canvis reglamentaris derivats de la crisi sanitària del coronavirus, i entre les mesures preses per l’organisme internacional destaca que tots els contractes s’hauran d’allargar fins a la finalització de les temporades.

Habitualment els compromisos dels clubs i jugadors s’acabaven el 30 de juny, però segons aquesta normativa s’hauran d’allargar. A més, en cas que un jugador acabi el contracte amb un equip i ja tingui un acord amb una altra entitat, prevaldrà el primer fins que acabi la competició en curs. Tot i aquesta resolució, alguns sindicats, com el de futbolistes espanyols, van mostrar la posició contrària a aquest fet.

L’altra gran mesura té a veure amb els mercats de fitxatges derivats dels endarreriments de finalització de la temporada i l’inici del proper curs. En aquest sentit, la FIFA va donar la potestat a les federacions nacionals per establir el nou període del mercat, sempre que tingui una durada màxima de 16 setmanes tal com estableix el reglament.

Aquestes decisions es van prendre després de les primeres reunions del grup d’experts que va crear la FIFA amb representants de clubs, federacions i ECA.

tracking