La federació francesa ratifica la fi de la temporada

D’aquesta manera, ja de forma oficial, el VPC Andorra no podrà lluitar per l’ascens a Federal 3 i romandrà a Honor

La federació francesa ratifica la fi de la temporada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ara fa una setmana que la Federació Francesa de Rubgi (FFR) va decretar l’aturada definitiva de totes les competicions i donava per conclosa la temporada. Una decisió lògica i esperada per la crisi sanitària produïda per la Covid-19, que ahir va ser ratificada per l’organisme després d’una reunió telemàtica i amb un comunicat publicat al portal web.

D’aquesta manera, tot i que ja era definitiu i sobradament conegut, el VPC Andorra no pot posar la cirereta a una gran temporada en el seu retorn a Honor i no podrà disputar la fase d’ascens a Federal 3. La resolució de l’òrgan francès assenyala que només pujaran de categoria els primers classificats de cada grup, l’US Canton d’Alban, que no ha perdut cap partit en tot el curs, en el cas del grup on ha militat el VPC.

L’FFR va anunciar en l’esmentat comunicat la planificació per a la temporada vinent, una estructura que contempla més equips per categoria, atès que no hi haurà descensos, però només de les categories superiors a la del VPC. L’equip andorrà va acabar el campionat com a tercer classificat i, tot i no poder lluitar pel desitjat salt a Federal 3, l’any ha estat força positiu pels de Jonathan Xepi Garcia.

A nivell internacional, encara no hi ha decisió oficial i no es coneix si es disputarà l’Europeu de Rugbi 7 o d’atres partits de seleccions nacionals. Tot i això, es preveu el mateix desenllaç.

tracking