x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
automobilisme

Joan Vinyes creu que a partir d'ara el seu ritme sobre terra serà diferent

Actualitzada 03/04/2020 a les 07:17
En una entrevista concedida al portal web Rallyes.net, Joan Vinyes ha comentat que després del Ral·li Serras de Fafe, celebrat fa algunes setmanes, “el meu ritme sobre terra serà diferent i tindrem més confiança”.
Excepte algun ral·li molt puntual amb el Subaru Impreza, durant tota aquesta dècada l’andorrà no havia tornat a competir en terra fins que el Suzuki Swift R4LLY S el va fer tornar a aquesta superfície. “Hem passat l’examen, les eliminatòries i ara ja coneixem bé el cotxe, hem fet 140 quilòmetres de tram de veritat i hem vist fins on podem anar”, afegeix. Per Vinyes, en declaracions a l’esmentat portal, “l’important és que l’equip està superil·lusionat per aquesta nova temporada que esperem que torni aviat i l’objectiu serà estar lluitant més amunt”. El proper ral·li, teòricament, tindrà lloc a Portugal.

Vinyes, finalment, repassa tota la seva trajectòria esportiva durant l’entrevista i comenta que “la terra sempre havia estat una disciplina que m’havia agradat. Recordo anar a veure ral·lis de terra a Catalunya i sempre m’havia atret molt aquesta superfície”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts