Reportatge

Confinament especial

L’aturada obligada per la crisi sanitària derivada del coronavirus ha dut una bona notícia a casa del petit dels Colom, el naixement de la seva filla Carla.

Confinament especialBC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guille Colom no oblidarà mai la crisi del coronavirus, perquè en aquests moments negres de tristor la seva família ha tingut un raig de llum i esperança, i és que ahir la seva dona Marta i ell van ser pares per segona vegada amb el naixement de la Carla. El capità del MoraBanc Andorra va ser el protagonista a la sèrie Confinolis Sessions a les xarxes socials del club abans que naixés la seva filla, i explicava que “estem amb una mica de nervis i també amb moltes ganes”, i afegia sobre el part en aquests moments complicats per a la societat que “tenim una confiança cega en el servei sanitari andorrà i estic segur que tot anirà bé”. I així va ser.

Però com viu el confinament un jugador de la millor lliga d’Europa? El petit dels Colom destaca que “hi ha gent que diu que s’avorreix molt i que té molt temps, però en el meu cas això no és així”, i agrega que “tenim una rutina molt marcada i així el nen [Lucas, el seu fill gran] no s’avorreix, ens ho passem força bé, i no parem en tot el dia”. Jocs, televisió, recollir la casa, cuinar, i sense oblidar-se dels exercicis que el preparador físic del club, Miguel Ángel Rodellar, va preparar per als jugadors perquè mantinguin, en la mesura del possible, la forma física durant aquesta aturada de la competició. I de fet, una de les parts positives d’aquesta situació és poder passar temps amb el seu fill Lucas (i a partir d’avui també amb la Carla), ja que assenyala que “per a ell és com si estigués de vacances i jugant tot el dia. Jo normalment sempre estic fora o entrenant-me, amb partits, viatges, i ara em veu que estic tot el dia per ell, tant jo com la seva mare. Juguem a tot el que podem a casa i s’ho passa bomba”, i assenyala que “estem en una època de crisi i preocupació, però ell com que és petit i encara no ho entén, ho està vivint com unes vacances”.

Colom troba a faltar la competició, i també Nacho Llovet, que s’ha convertit en un gran amic. “Dels companys amb què jugo o he jugat és dels que més parlo o el que més, té les mateixes aficions que jo, juga a les mateixes lligues fantasy que jo, ens agrada la mateixa música... coincidim força en tot i des del primer dia vaig veure que ens faríem molt amics”, comenta el capità tricolor. De fet, també explicava tot rient que “l’altre dia ens estàvem enviant notes de veu, i al final vam trucar-nos perquè si no, enviant notes de veu no acabaríem mai”.

Exercici, cuina, neteja o jugar amb els seu fill són cites del seu dia a dia, però si n’hi ha una d’ineludible cada dia, és la roda de premsa diària del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet. Guille Colom es destapa com a fan del dirigent, i confessa que “estem atents a tot i cada dia escoltem al ministre Benazet”, a més d’afegir que “animo la gent que posi cada dia Andorra Televisió perquè ho explica tot molt bé i argumenta per què ens hem de quedar a casa i per què és tan important”. Per últim acaba amb un consell final: “Ha quedat molt clar que el millor per lluitar contra el virus és quedar-se a casa i si ho fem, estem ajudant el país perquè no es col·lapsi el sistema sanitari.”

tracking