x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Motociclisme

La cita d'X-trial d'Andorra, reubicada a l'octubre

Actualitzada 26/03/2020 a les 07:26
La prova d’Andorra la Vella d’X-trial que havia d’acollir el Poliesportiu el 25 d’abril i que servia per tancar la vigent temporada, amb el resident Toni Bou ja coronat novament com a campió del món, va ser cancel·lada ahir de manera oficial. La FIM, 2Play i la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) van anunciar que a causa de l’actual situació generada pel coronavirus no es podrà disputar la cita en la data prevista, per la qual cosa es donava per finalitzat el curs. Amb tot, entre les tres parts van arribar a un acord per reubicar la prova el 10 d’octubre, de manera que passarà de cloure aquesta temporada a inaugurar la vinent.
Des de 2Play i l’FMA van precisar que les entrades adquirides pels aficionats per assistir a l’X-trial indoor en un mes seran valides per a l’octubre, de manera que no perdran els diners.

Així, les parts implicades van salvar una cita que l’any passat va tenir molt bona acollida amb força quantitat de públic a les graderies del Poliesportiu, i amb una bona nòmina de patrocinadors, com el comú d’Andorra la Vella, Andorra Turisme, AnyósPark i Multisegur Assegurances, amb els quals s’espera seguir comptant a l’octubre.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts