La quarantena de MoussaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Això ha d’acabar ja perquè vull jugar, saltar i fer esmaixades.” Un desig tan humà com sincer, el de Moussa Diagne, que es va confessar ahir als canals oficials del MoraBanc Andorra. El pivot sap que en aquests moments “s’ha de tenir paciència, prendre-s’ho amb filosofia i bon humor, tot i que, de vegades, és bastant avorrit”.

Precisament per combatre l’ensopiment, el senegalès apunta que “fer exercici també serveix per poder fer quelcom i no estar tot el dia sense fer res o mirant la tele”. En aquest sentit, els jugadors del MoraBanc estan seguint un pla personal dissenyat per poder treballar durant el confinament. “El club ens està ajudant a mantenir-nos actius i intento distreure’m per no pensar només en tot això del coronavirus”, indica Moussa. El jugador tricolor insisteix que durant aquests dies “estem entrenant, fent coses i atents a veure quan l’ACB o el club ens comunica que ja es pot reprendre la competició. I sobretot, mantenir-nos a punt per quan sigui l’hora de tornar a jugar”. Coneixent el caràcter de Diagne, el cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, ja sap sobradament com treure-li suc al senegalès. “No visc en un casoplón, visc en un pis normal i sí que és cert que alguns exercicis no els puc fer del tot bé, però m’hi adapto sense problemes”, comenta entre rialles.

El pivot explica que “tampoc hi ha gaire cosa a fer fora i si el Govern i les autoritats ens han demanat quedar-nos a casa no s’ha de desobeir”. En aquest punt, surt el Moussa més sensible i solidari, deixant un missatge clar: “Quedar-nos a casa no és fàcil, però significa salvar vides, cuidar-se a un mateix i donar exemple, no només com a esportista, sinó com a persona.

tracking