x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La competició, suspesa indefinidament

L’FC Andorra no tornarà a jugar fins que les autoritats espanyoles considerin que no hi ha risc
Els jugadors de l'FC Andorra celebrant un gol en el darrer partit disputat, davant l'Oriola.

La competició, suspesa indefinidament

Els jugadors de l'FC Andorra celebrant un gol en el darrer partit disputat, davant l'Oriola.

Fernando Galindo
Actualitzada 24/03/2020 a les 07:20
LaLiga i la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) van acordar ahir la suspensió de la competició de manera indefinida, fins que el govern espanyol i el seu departament de sanitat considerin que no hi hauria cap risc a l’hora de reprendre l’activitat. La RFEF, a més, va estendre aquesta mesura preventiva a les categories no professionals, és a dir, Segona Divisió B, amb afectació directa a l’FC Andorra.
Fins a la data actual només havien quedat ajornats dos partits –Sabadell a fora i Barça B a Prada de Moles– i, davant la confirmació del govern espanyol de decretar l’estat d’alarma al país veí fins a l’11 d’abril, els òrgans han decidit ampliar el termini d’inactivitat al futbol sense data definida de tornada.

El director general de l’FC Andorra, Jaume Nogués, va comentar que la decisió de la Reial Federació Espanyola de Futbol “s’entén perfectament ateses les circumstàncies”. Nogués va afegir que la situació “és incerta“ però que “el més important és evitar el contagi seguint les indicacions de les autoritats sanitàries”. “Per sort els jugadors es troben bé, seguint les indicacions dels entrenadors i treballant des de casa, mantenint la forma física de la millor forma possible”, va cloure l’executiu tricolor. A més, la RFEF va instar les federacions territorials a aplicar la mateixa mesura i, per tant, l’FC Andorra B, l’Enfaf femení i el Sant Julià i l’Enfaf de futbol sala es trobaran en la mateixa situació de no tornar a jugar fins que es decideixi que el risc per a la salut hauria desaparegut.
D’altra banda, la UEFA també va moure peça i va emetre un comunicat, signat pel seu president, Aleksander Ceferin, per anunciar l’ajornament de les finals de la Champions League i l’Europa League, programades en principi per al mes de maig, una setmana després de la suspensió sine die d’aquestes modalitats causa de la pandèmia de la Covid-19.

 
EL GRUP III DE SEGONA B TINDRÀ EL SEU TORNEIG FIFA
El confinament a causa de la pandèmia de la Covid-19 ha fet treballar l’originalitat en molts sectors. Un exemple, el torneig solidari del videojoc FIFA20 disputat el cap de setmana entre jugadors dels 20 equips de Primera Divisió espanyola i en què va vèncer el Reial Madrid amb Marco Asensio als comandaments. El grup III de la Segona Divisió B també gaudirà del seu torneig de futbol virtual amb 18 dels 20 equips del grup, entre ells l’FC Andorra amb Adrià Vilanova com a representant tricolor. Tal com es va fer amb els equips de primera, es volen recaptar fons per afrontar el coronavirus.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts