Vòlei

El CV Encamp ajornarà les eleccions

A causa de la crisi del coronavirus, els comicis del 2 d’abril es posposaran

El CV Encamp ajornarà les eleccions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CV Encamp haurà d’ajornar les eleccions a la presidència del club que hi havia previstes per a dijous 2 d’abril al Complex esportiu i sociocultural de la parròquia. La crisi sanitària arran de l’emergència del coronavirus ha fet que els comicis que hi havia previstos per trobar el successor de Xavi Borrego s’hagin de posposar i no es puguin celebrar amb normalitat. Tot i que la decisió de l’ajornament ja està decidida, encara s’està pendent de quina serà la data, que dependrà de com segueix avançant la situació en l’àmbit social i mèdic.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, la Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFVEB) va decidir fa tot just una setmana suspendre tots els partits de competició fins al 4 d’abril, en espera de com podia avançar la situació. Una situació que no sembla que hagi de canviar a curt termini, i és per això que la RFEVB ja ha hagut de prendre decisions dràstiques en alguns dels seus tornejos, com la Primera Divisió masculian i femenina, on ha decidit donar per finalitzada la lliga, i decidir posteriorment sobre ascensos o descensos. En el cas de la Primera Nacional (on juga l’Encamp), resten dues jornades i encara s’està a l’espera d’una decisió definitiva, però tot apunta que la federació prendrà la mateixa decisió.

XAVI FOLGUERA ACABA EL CURS ABANS D'HORA

Mentre el CV Encamp segueix pendent de què resol la Reial Federació Espanyola de Voleibol, on ja hi ha una decisió és a Bèlgica, i es que l’organisme rector d’aquell país va decidir donar per finalitzada l’EuroMillions Volley League, la Primera Divisió d’aquell país, competició que disputa el col·locador Xavi Folguera a les files de Volleybalclub Greenyard Maaseik. Des de la Federació Belga es va decidir acabar la temporada dos mesos abans, i el jugador del país va enviar un missatge a les xarxes socials “agraint a tots els membres del Greenyard Maaseik”, i desitjant-los sort en el futur, ja que la propera temporada no jugarà en aquest equip.

tracking