Suspensió temporal

Els 18 clubs de la Lliga ACB van decidir ahir per unanimitat que la competició s’aturi fins al 24 d’abril vinent

Suspensió temporalBC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Lliga Endesa queda suspesa fins al 24 d’abril, com a mínim. Així ho van decidir ahir els 18 clubs per unanimitat durant una assemblea general extraordinària que es va celebrar de manera telemàtica. En un primer moment, l’ACB va suspendre la competició durant dues setmanes (la jornada del cap de setmana passat i la del vinent), però veient l’evolució de la crisi sanitària per l’avanç del coronavirus, totes les entitats de l’associació van acordar ahir l’aturada parcial de la competició durant les properes sis setmanes. Pel que fa a la data, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va manifestar que “és una data on sembla que es podrien encabir la resta de jornades que falten i, a la vegada, també es respecten les indicacions que donen les autoritats sanitàries tant del govern espanyol com del nostre”.

Així doncs, tot i aquesta suspensió fins al 24 d’abril, la voluntat de l’organització i dels clubs és que en el futur es pugui reprendre la competició, tal com va admetre el president de l’Associació de Clubs de Bàsquet, Antonio Martín, que va declarar que “la voluntat de tots els equips segueix sent reprendre la competició i acabar l’ACB en la mesura i temps que la situació ho permeti”. També es va mostrar en aquesta mateixa línia el president del BC Andorra, que va dir que “més enllà que s’han d’estudiar les diferents hipòtesis, la voluntat de tots els clubs és que la lliga es reprengui i hi ha optimisme”.

Sobre una possible finalització prematura de la competició, el president tricolor va confessar que “no ha ocupat cap estona de debat, només perquè s’ha de tenir en compte l’escenari, però tots tenim la idea que a poc que es pugui s’ha de reprendre la competició”, i Aixàs va cloure que “vivim una situació excepcional que ens supera a tots i ens trobem ens circumstàncies que són estranyes, però hem de seguir sent el màxim de cívics possible”.

ELS TRICOLORS 'ENTRENEN' DES DE CASA

Tot i la crisi del coronavirus, la plantilla del MoraBanc Andorra no està del tot aturada, ja que el preparador físic, Miguel Ángel Rodellar, els ha preparat un pla d’entrenaments individual en vídeo per seguir, en la mesura del possible, en forma. El club, a més, va publicar aquestes imatges a les xarxes socials per animar els aficionats que vulguin imitar els entrenaments físics que durant aquests dies estan realitzant els seus ídols Moussa Diagne, Nacho Llovet, Clevin Hannah o David Walker.

tracking