La selecció s'enfrontarà a Moldàvia el 26 de març

El combinat nacional viatjarà a Tiraspol per posar-se a punt de cara a la Lliga de les Nacions, que arrenca al setembre

La selecció s'enfrontarà a Moldàvia el 26 de marçFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta s’enfrontarà a Moldàvia a Tiraspol el 26 de març a les 18.45 hores (hora andorrana) en un duel amistós per preparar la Lliga de les Nacions, que arrencarà al mes de setembre. Aquest duel s’afegeix al que el combinat nacional disputarà uns dies després, el 30 de març, contra Illes Fèroe a l’Estadi Nacional.

Es tracta de dos rivals coneguts, ja que Moldàvia va enfrontar-se als tricolors al passat Preeuropeu, quan els homes de Koldo Álvarez de Eulate van perdre a domicili, i van endur-se la victòria al duel celebrat al Principat. Pel que fa a Illes Fèroe, va ser rival al Premundial del 2018. A més, el conjunt illenc i Andorra també es veuran les cares a la Lliga de les Nacions, ja que tots dos van quedar enquadrats al mateix grup.

El seleccionador nacional, Koldo Álvarez de Eulate, va manifestar que “volíem una setmana de competició semblant al que trobarem a la Lliga de les Nacions amb dos partits, ja teníem el d’Illes Fèroe, i ara hem pogut tancar el de Moldàvia”, i va afegir que “a més, els rivals seran similars als que ens trobarem llavors”. Sobre el duel contra Moldàvia, el tècnic va assenyalar que “esperem un partit similar al de la Nations League, intentarem ser competitius, sabent què dominen i que poden ser perillosos a pilota aturada”. Per últim, va confessar que “podrem fer algunes proves, i buscar armes que puguem utilitzar als partits de la Lliga de les Nacions”.

tracking