La Creu Roja, satisfeta amb la campanya de donació

La Creu Roja, satisfeta amb la campanya de donacióCREU ROJA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Creu Roja Andorrana va fer un balanç molt positiu de la campanya de donació de sang organitzada dilluns conjuntament amb el BC MoraBanc Andorra. L’acte va comptar amb un total de 181 donants, dels quals 84 van fer-ho per primera vegada.

El Poliesportiu d’Andorra va rebre persones de la vida social i política del país com el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, o representants de totes les formacions polítiques, a més de persones anònimes o el cos tècnic i plantilla del MoraBanc Andorra, que també es van unir a la causa tot i no poder donar sang, ja que l’equip havia viatjat recentment a Turquia.

Segons les dades que va facilitar la Creu Roja Andorrana, dels 181 participants, un 56,91 per cent van ser homes, mentre que la resta eren dones. A més, la franja d’edat amb més donants va ser la de 35 a 44 anys, i el grup més nombrós va ser el 0 positiu.

Des de l’organització es va valorar com a “molt alta i positiva” la xifra de donants. Segons Creu Roja Andorrana, amb aquestes donacions, les necessitats més immediates de sang queden totalment cobertes, i des de l’entitat van recordar que la propera campanya de donació de sang serà el 15 de maig a la Sala Àgora d’Andorra la Vella.

tracking