Descans merescut i una nova dinàmica

El MoraBanc, sense Eurocup entremig, vol aprofitar els dies extres per preparar millor els duels

Descans merescut i una nova dinàmicaACB PHOTO / J. BERNAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La contundent victòria del MoraBanc Andorra dissabte a la tarda a la pista de l’UCAM Múrcia ha omplert de moral, confiança i motivació el conjunt tricolor per seguir lluitant per l’objectiu del play-off. Malgrat la bona situació actual a nivell classificatori, els d’Ibon Navarro afronten ara unes setmanes decisives amb un calendari ple de rivals directes i equips de la part alta, que comença aquest diumenge per la visita del RETABet Bilbao Basket al Poliesportiu. Posteriorment, viatge (un altre) a Màlaga, seguit del Reial Madrid a casa, i dos desplaçaments seguits, a Tenerife i Saragossa.

Etiquetes:

Per tant, veient el calendari que té el conjunt del Principat a davant, és evident que necessitava el triomf a Múrcia per afrontar més confiat aquest mes i escaig. Un altre aspecte que els anirà molt bé és poder comptar amb més temps per preparar cada enfrontament, així com més descans, en la que serà una nova dinàmica per a l’equip sense competició europea a mitja setmana. “Sempre quan es guanya fora de casa és un extra [de moral]. Ara hem d’acostumar-nos a la nova dinàmica, jugant un partit per setmana. Hem de calmar-nos i seguir endavant”, indicava Dejan Todorovic després del duel de dissabte.

Tant ell com el seu company d’equip Clevin Hannah esperen que aquesta nova situació els ajudi a millorar resultats. “Des de la meva experiència, jugar dues competicions dures és molt difícil per a un equip, així que amb l’Eurocup darrere nostre pensem a seguir endavant per acabar la temporada. Ens ajudarà a estar més frescos i centrar-nos més en l'ACB”, assenyalava el nord-americà i MVP del matx de Múrcia.

Per la seva banda, Ibon Navarro, no tenia clar com afectaria l’equip no jugar entre setmana, però era conscient que hi hauria canvis. “[Els jugadors] estan molt contents perquè els donaré festa fins dimarts. Ni se’n recorden, de l’última vegada que han tingut dos dies lliures”, va fer broma primer el vitorià, que va afegir en un to més seriós després que “no sé com anirà, és igual que l’aturada, però queda clar que la manera de treballar haurà de ser diferent. Si volem arribar bé als partits haurem de controlar bé les càrregues i els jugadors que van més justos”.

EL POLIESPORTIU ACULL AVUI LA COL·LECTA DE SANG

El Poliesportiu d’Andorra es transformarà avui per acollir l’enèsim acte solidari del MoraBanc Andorra, que col·laborarà amb el Govern i la Creu Roja en una nova recol·lecta de sang. La novetat d’enguany és que les donacions es podran fer a la mateixa pista, on es portarà tot el material necessari per poder dur a terme les extraccions. Les donacions es podran fer entre les 12 i les 20 hores, i tots aquells que hi col·laborin rebran una entrada per al proper partit del conjunt dirigit per Ibon Navarro al pavelló, previst per aquest mateix diumenge a les 12.30 contra el RETAbet Bilbao Basket.

tracking