L'FC Andorra venç vuit partits després

Els tricolors s’han imposat 2-1 a l’Oriola amb dos gols de Víctor Casadesús

L'FC Andorra venç vuit partits desprésFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Havia de ser el dia, i ho ha acabat sent. L’FC Andorra rebia el cuer del grup 3 de la Segona Divisió B, i ha pogut aconseguir la victòria després de vuit partits sense fer-ho. El duel ha estat molt més igualat del que es podria esperar, i s’ha acabat decidint gràcies a dues dianes de Víctor Casadesús, que ha fet un dels seus millors partits des de que va arribar a l’estiu al club.

L’FC Andorra ha començat amb el domini de la possessió però sense trobar cap profunditat, mentre que l’Oriola fiava el seu joc ofensiu al contracop, i així ha tingut un parell d’arribades perilloses, tot i que l’ocasió més clara pels visitants ha estat amb una falta lateral servida per Chechu que s’ha acabat enverinant i que Bañuz ha desviat a córner. Els tricolors han fet una passa endavant, tot i que seguia faltant clarividència al davant. Riverola ho ha provat amb una falta que ha sortit fregant el pal, igual que un xut llunyà de Loureiro que també ha anat fora per ben poc. Però qui ha acabat collant ha estat l’Oriola, amb una parell de tirs llunyans de Chechu amb què s’ha arribat al descans.

A la represa, els homes de Nacho Castro han tingut una arrencada immillorable i s’han avançat als sis minuts de la segona meitat amb un gol de Víctor Casadesús. Loureiro ha centrat des de la banda dreta, i el davanter balear ha rematat de cap al primer pal i la pilota ha acabat entrant després de tocar en Badal. Però l’alegria li ha durat ben poc a l’FC Andorra, i els alacantins han empatat al minut 64 després d’una errada a la defensa tricolor que ha acabat amb el gol d’Entrena a plaer.

Tot i l’empat, l’FC Andorra no s’ha vingut avall i ha seguit en busca del gol, tot i que amb més ganes que no pas encert, fins que al minut 77, de nou Casadesús ha avançat els tricolors després de rematar una excel·lent falta servida per Rubén Bover. L’FC Andorra ha pogut sentenciar al contraatac, però no s’ha mostrat clarivident, mentre que l’Oriola no ha inquietat quasi al tram final i els tricolors han pogut certificar el triomf.

L'FC Andorra torna a vèncer vuit partits després

tracking