El MoraBanc Andorra es retroba amb la victòria a Múrcia

Els tricolors han derrotat a l'UCAM 72-87 després d'una exhibició a la segona meitat

El MoraBanc Andorra es retroba amb la victòria a MúrciaACB PHOTO / J. BERNAL

El MoraBanc Andorra ha derrotat a domicili a l'UCAM Múrcia per 72-87 i ha tornat a guanyar a la Lliga Endesa després de dues derrotes consecutives a la competició de la regularitat.

El duel ha arrencat totalment igualat amb diferències mínimes per tots dos equips i amb el MoraBanc al darrere tant al final del primer quart (19-18) com al descans (40-39). Però a la represa, els tricolors han fet un gran parcial i s'han arribat a situar fins a 19 punts per sobre (51-79) just al final del tercer quart. A l'últim període, els homes d'Ibon Navarro han seguit augmentant la diferència i esperant que passés el temps, i no han donat cap tipus d'opció als locals per lluitar per la victòria.

Clevin Hannah ha estat el millor jugador del partit amb 17 punts, 4 rebots, 4 assistències i 20 crèdits de valoració.

Els tricolors afronten ara la primera setmana en molt de temps, i no jugaran fins diumenge al migdia, quan el Bilbao Basket visitarà el Poliesportiu.