Competició inhabilita Junior Kobon de per vida per jugar a Andorra

El migcampista té a més una sanció de vuit partits si troba un equip fora del Principat per dues agressions a la tangana posterior

La UE Engordany està indignada amb JuniorUE ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comité de competició de la Federació Andorrana de Futbol ha decidit suspendre de per vida per jugar al futbol a Junior Kobon arran de la seva agressió al futbolista de l'Atlètic Escaldes, Richy Hurtado. El jugador tindrà a més una sanció de vuit partits que haurà de complir en cas de voler seguir jugant fora del Principat, a causa de les dues agressions que va fer a la tangana posterior. L'ens va decidir ajornar una setmana la deliberació per aquest cas fins que el partit, que es va suspendre al minut 66 acabés, i un cop finalitzat ha pres aquesta decissió.

L'agressió de l'ex-jugador de l'UE Engordany a Hurtado ha estat qualificada com a acció molt greu, i dintre del ventall de possibilitats que té el reglament de la FAF, ha imposat la màxima pena possible a Kobon, la “privació definitiva de la llicència federativa”. El futbolista té ara tres dies hàbils per recórrer aquesta decisió al comitè d'apel·lació de la FAF.

Junior Kobon ha estat condemnat per la Batllia per la puntada de peu al cap a Richy Hurtado a vuit mesos condicionals.

La UE Engordany expulsa Junior per la brutal agressió a Richy

tracking