Carola Vila tanca el Mundial sub-23 en un satisfactori 26è lloc

La fondista se sobreposa a les males sensacions inicials als 15 quilòmetres estil patinador

Carola Vila tanca el Mundial sub-23 en un satisfactori 26è llocDAILY SKIER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carola Vila va posar el punt final ahir a la primera experiència al Mundial sub-23, que era un dels seus grans objectius de la temporada inaugural en categoria sènior. Ho va fer amb la cursa dels 15 quilòmetres estil patinador amb sortida massiva, en la qual, després de quedar a les portes del Top-30 a la primera prova que va disputar, dimarts passat (a només sis segons), va poder assolir el desitjat Top-30 amb força marge en una prova en què va anar de menys a més.

L’andorrana va completar el recorregut de l’estació alemanya d’Oberwiesenthal amb un registre de 39’12’’, que li va servir per ocupar la 26a posició final, a 3’27’’ de la guanyadora, la sueca Ebba Andersson. “A la sortida i a la primera volta he patit molt, la veritat, però després he sabut agafar el meu ritme. He tingut temps de trobar-lo”, va valorar Vila, que es mostrava satisfeta pel resultat assolit i la seva primera experiència mundialista. “M’he trobat molt forta i, tot i que potser de posició m’esperava una mica més ja que totes les condicions s’han donat bastant bé, estic contenta perquè he gaudit molt en carrera. Tanquem el Mundial molt bé”, va manifestar Vila.

També la seva entrenadora, Laura Orgué, va valorar positivament la participació de la fondista del Principat a Alemanya. “Molt contents amb el seu rendiment. Ha anat guanyant posicions al llarg dels quilòmetres i ha acabat forta. He vist la Carola molt viva en cursa, lluitant fins al final, així que ens quedem amb molt bones sensacions”, va asse­nyalar l’entrenadora de fons, que també va destacar la bona elecció del material amb el qual va competir. “El material també ha estat encertat, així que la valoració final és molt positiva”, va afegir la tècnica catalana.

tracking