Eurocup Top-16

Entrenament a Bursa pre-Múrcia

El MoraBanc tanca definitivament l’Eurocup aquesta tarda en un partit intrascendent a Turquia

El MoraBanc espera poder recuperar Diagne per a la CopaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va dir adeu de manera matemàtica al Top-16 de l’Eurocup en la quarta jornada a la pista de l’Unicaja de Màlaga a finals de gener. Tot i haver passat aquest mes i mig, la competició europea encara no ha acabat per al conjunt tricolor aquesta temporada. Abans de l’aturada per la Copa va assolir una victòria moral contra el Joventut de Badalona en el duel que tancava el Top-16 al Poliesportiu, i avui (18 h), un mes després d’aquell partit, tancarà per fi la seva participació a l’Eurocup.

Serà a la pista del Tofas Bursa, que tampoc s’hi juga res, ja que ja està classificat, per la qual cosa el duel es presenta com un entrenament abans de d’enfrontar-se al Múrcia aquest dissabte en un partit que sí que serà important. Sent menys correcte, el duel fa més nosa que res. Amb tot, des del MoraBanc prefereixen quedar-se amb l’aspecte més positiu. “Fa unes setmanes ja ho vam dir, que sí, que era una putada, però que l’hem de jugar, i ho hem d’utilitzar com una eina que ens ajudi”, va comentar dilluns a la roda de premsa prèvia el tècnic ajudant, Paco Vázquez, que afegia que “ja no pensem d’aquesta manera, ara som molt positius i pensem que aquest partit ens anirà molt bé”.

Un dels motius pels quals hauria de servir disputar aquest matx entrenament és el de recuperar sensacions en el joc, especialment en atac, després d’haver-se quedat en els dos darrers partits (contra l’Herbalife Gran Canària al Poliesportiu dissabte i contra l’Unicaja a les semifinals de la Copa) sense superar els 60 punts. “L’altre dia potser vam estar una mica precipitats, i l’ansietat de veure que l’equip no rutlla en atac et fa prendre decisions que no són encertades”, va assenyalar Vázquez, que va afegir que “el que està clar és que el partit serà un duel per recuperar sensacions i intentar que ens ajudi molt de cara a dissabte”.

Un altre dels aspectes que sembla clar en un enfrontament d’aquestes categories és que es podrà buscar fer rotacions, i que jugadors que habitualment no tenen tants minuts en puguin disputar alguns més, com és el cas de Guille Colom. “Estic sempre preparat juguem contra qui juguem. M’estic entrenant bé i en un gran moment de forma i pot ser un partit per demostrar coses a l’entrenador i per a mi mateix per agafar ritme de competició i sensacions”, va exposar el capità.

L’expedició tricolor, formada pels 12 jugadors del primer equip, va arribar ahir a Turquia, on ja va fer el primer entrenament al Tofas Sport Salonu, i des d’allà anirà directament a Múrcia.

NOVA CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG, DILLUNS AL POLIESPORTIU

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva; el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i el director de la Creu Roja, Jordi Fernández, van presentar ahir una nova campanya de donació de sang que es durà a terme dilluns que ve de 12 h a 20 h al Poliesportiu. La novetat principal d'aquesta col·laboració entre les tres parts és que la col·lecta es farà a la pista, que es vestirà amb l'equipament especial per poder fer-ho tot amb les màximes garanties. "Era una vella aspiració poder-ho fer al mateix escenari on juguem", va comentar Aixàs. Fernández va assenyalar que "voldríem recollir unes 200 donacions efectives o inclús superar aquesta xifra". Totes aquelles persones que facin una donació rebran una entrada per al proper partit al Poliesportiu, el del diumenge 15 contra el Bilbao Basket.

tracking