DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc s'acomiada d'Europa amb una derrota a Turquia

Els d'Ibon Navarro recuperen el seu bon joc en un partit en què han tingut el triple per empatar sobre la botzina a les mans de David Walker, que ha errat (97-94)
Un instant del partit d'aquesta tarda a Turquia.

BC MoraBanc Andorra
Actualitzada 04/03/2020 a les 20:07
El MoraBanc Andorra no ha pogut acomiadar-se aquesta temporada del Top-16 de l'Eurocup amb una victòria, però ha complert l'objectiu amb el qual afrontava el partit a la pista del Tofas Bursa, que era el de recuperar les bones sensacions en el joc. Després d'un 8-17 de sortida favorable als del Principat, els turcs han endollat un parcial demolidor de 27-4 entre el final del primer quart i l'inici del segon (35-21). Amb tot, l'equip dirigit per Ibon Navarro ha sabut reaccionar a les constants accelerades del Tofas, que s'ha recolzat en el seu encert exterior en molts punts del partit. Al descans el marcador era de 58-46, i a la represa el MoraBanc ha tingut un parcial d'1-14. Al final del tercer quart, però, el marcador era de 75-66. Els tricolors, però, no han abaixat els braços en cap moment, ni quan a falta de menys de dos minuts per acabar perdien de 10 punts (90-80). Hi han seguit creient i s'han arribat a situar amb un 97-94 a nou segons pel final, amb possessió pel Tofas. El MoraBanc ha recuperat la pilota i David Walker ha llençat un triple sobre la botzina per empatar, això sí una mica forçat, i ha acabat errant. El MoraBanc disputarà el seu proper partit dissabte (18 h) a la pista de l'UCAM Múrcia.