automobilisme

Vinyes i Mercader clouen amb èxit el ral·li test a Fafe

Van superar les 13 especials cronometrades i van entrar al parc tancat

Vinyes i Mercader clouen amb èxit el ral·li test a FafeFOTOESPORT

Joan Vinyes va començar amb bones sensacions la temporada amb el Ral·li Serras de Fafe e Felgueiras, la primera prova del Nacional de Portugal sobre terra. El ral·li, que també era puntuable per al Campionat d’Europa i per al Campionat Ibèric de l’especialitat, va significar per a Vinyes i Mercader l’estrena del Suzuki Swift R4lly S. El pilot andorrà i el seu company van aconseguir el principal objectiu, és a dir, superar les 13 especials cronometrades a Fafe i entrar el nou Swift al parc tancat final, després de treballar durant dues jornades en la seva posada al punt. Ser al final de la prova al top 15 (12a posició) de la classificació absoluta i a la segona posició de la categoria Rally2Kit (abans R4) van ser uns excel·lents complements al treball realitzat pels pilots de l’equip Suzuki Motorsport, en el seu retorn als ral·lis de terra. Vinyes estava molt content a la finalització de la prova i va assegurar que “la millor recompensa per la feina realitzada ha estat veure, al final, les cares de satisfacció de l’equip”. El pilot andorrà va comentar que “vam venir a fer un test de tants quilòmetres com fos possible i crec que hem complert l’objectiu”.