ACB LLIGA ENDESA

“Ens ha faltat ritme i energia”

“Ens ha faltat ritme i energia”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No era, ni molt menys, d’enuig o empipament el rostre que ahir va exhibir l’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, a la finalització del partit. “No hem estat bé i hem jugat un dels partits més dolents a casa a nivell d’energia, ritme i espurna” va exposar. Visiblement contrariat va indicar que “no hem trobat el ritme que volíem, hem perdut moltes pilotes no forçades davant d’un equip que no té en les recuperacions un dels punts forts”. Navarro va afirmar que “ficant 60 punts a casa no pots estar còmode en cap moment” i que el MoraBanc tampoc havia jugat “una mal partit en defensa”. “Trobarem molts equips amb poca distància de victòries i primer, ara, vull recuperar el ritme i les sensacions del grup i no mirar la classificació”, va deixar clar el tècnic tricolor pel que fa a les opcions de play-off. L’absència de Diagne des de l’inici del primer quart va llastar l’equip a la pintura i Navarro va explicar que el senegalès va voler jugar però “s’ha vist que no estava preparat”. Finalment, el tècnic vitorià va comentar que les dues claus de la derrota havien estat “la nostra falta de velocitat en execució i el bon balanç i treball defensiu del Gran Canària”.

El rival

Fotis Katsikaris

"EL NOSTRE MILLOR PARTIT A NIVELL DEFENSIU"

L'entrenador de l'Herbalife Gran Canària va assegurar que el d’ahir havia estat “el nostre millor partit de la temporada defensivament”. El tècnic grec es va mostrar “molt feliç i content” per la victòria davant un equip “amb tant de talent com el MoraBanc”. Sobre el play-off, Katsikaris va apuntar que “això serà molt llarg” però que és important haver guanyat els dos partits davant el quadre andorrà. Per al tècnic canari “hem estat molt bé des de l’inici fins el final”

JUGADORES

David Jelínek

"L'ATURADA NO ENS HA VINGUT GENS BÉ"

L’escorta txec es va convertir en el jugador amb més partits amb la samarreta tricolor en etapa ACB, amb 122. Tot i això, no va viure un partit dolç. “L’aturada no ens ha vingut gens bé i hem acusat la manca de feeling de tornar a jugar junts.”

Guille Colom

"HA ESTAT UN PARTIT MOLT ERRÀTIC"

El base andorrà, que va jugar 2 minuts i mig, va reconèixer que havia estat “un partit molt erràtic”. Per a Guille “ha guanyat l’equip que ho ha fet menys malament”, el MoraBanc “no ha ofert el millor bàsquet” i “l’aturada no ha influït gens”.

tracking