ACB LLIGA ENDESA

El MoraBanc Andorra torna a la competició amb un plat fort

Els tricolors reben aquest vespre l’Herbalife Gran Canària amb tota la plantilla en condicions

El MoraBanc es complica el top-16 (63-69)Fernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

Just fa 14 dies el MoraBanc disputava la primera semifinal de Copa del Rei de la seva història contra l’Unicaja. Però la copa ja és passat, i l’equip se centra en el present i el futur, i aquest present passa pel retorn de la Lliga Endesa aquesta nit al Poliesportiu d’Andorra en el duel contra l’Herbalife Gran Canària. El club ja ha complert els dos primers objectius de la temporada (ser al Top-16 de l’Eurocup i a la Copa del Rei) i avui té la primera passa per aconseguir el tercer, classificar-se per al play-off de la Lliga Endesa. De cara al duel d’aquesta nit, Ibon Navarro tindrà disponibles els 12 jugadors de la plantilla. Un dels últims a caure va ser David Jelínek, que va patir unes inoportunes galteres abans de la Copa del Rei, i l’aler txec va explicar ahir que “estic bé de salut i és possible que en haver estat fora uns dies em falti alguna cosa però em sento fort i bé per jugar”. Pel que fa al rival, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, va assenyalar que “ens enfrontem a un equip que té molt de talent en totes les posicions i serà clau estar concentrats en defensa perquè es passen molt bé la pilota”, i va afegir que “segur que a principi de temporada la major part dels aficionats esperaven veure Gran Canària entre els 8 primers per història i per la plantilla que tenen i ara intentaran escalar posicions”. Per la seva banda, Jelínek va afirmar que “juguem contra un equip que té molt bons jugadors i segur que serà dur”. Eudal també va parlar sobre l’estat de l’equip després de l’aturada per les finestres FIBA, i va assegurar que “aquests partits són una mica una incògnita i aquest també ho serà, esperem estar bé”, i va manifestar que “l’equip està bé, i aquests dies hem entrat tots junts amb la intensitat que buscàvem”.

Jelínek entre a la història

David Jelínek es convertirà aquesta nit, si no hi ha cap contratemps, en el jugador amb més partits a l’ACB a la història del MoraBanc, amb 122, superant José Luis Joe Llorente. A més, el txec també és qui més duels ha jugat sumant lliga i Europa, i avui rebrà un homenatge del club.

DUEL DEDICAT A LES MALALTIES MINORITÀRIES

El partit d’aquesta nit estarà dedicat a les malalties minoritàries amb la col·laboració entre MoraBanc i AMMA (Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra). Entre altres accions, es vendran polseres de l’esperança per recaptar fons.

tracking