Una primera part dolenta i moguda condemna el VPC (35-15)

Una primera part dolenta i moguda condemna el VPC (35-15)Xavier Pujol

El VPC Andorra va encaixar ahir la segona derrota consecutiva al camp del Laroque Belesta. Una primera part erràtica i tensa va condemnar els del Principat, que no van poder reaccionar a temps a la segona meitat. Una picabaralla va provocar una targeta vermella per als tricolors, que a més van veure dues grogues. “Hem caigut en les provocacions i hem perdut els papers”, explicava el tècnic Jonathan Garcia Xepi. El desavantatge numèric va fer que el resultat al descans fos de 21 a 3. A la represa, el VPC va millorar després d’un toc d’atenció al vestidor, i va arribar a retallar distàncies amb un assaig d’Edo Jamrulidze i un assaig de penalitat per una acció antiesportiva del rival. No obstant, els locals no es van posar nerviosos i als darrers minuts van sentenciar el partit per acabar imposant-se còmodament amb un marcador final de 35 a 15. Malgrat la desfeta, els del Principat continuen quarts a la classificació, tot i que ara són a dos punts del tercer, el Muretain (abans estaven a un). Amb tot, la classificació s’està ajustant per darrere. “Per sota ve el perill i hi ha equips amb gana”, assenyalava l’entrenador del conjunt tricolor. Aques diumenge, el VPC torna a l’Estadi Nacional, on s’enfrontarà al Maureilhan Montady, setè classificat del grup 2 d’Honor.