L'RC Muretain aprofita les errades del VPC i sorprèn els andorrans a l'Estadi Nacional (19-25)

L'RC Muretain aprofita les errades del VPC i sorprèn els andorrans a l'Estadi Nacional (19-25)

Després de sumar dues victòries consecutives, el VPC Andorra va claudicar ahir a l’Estadi Nacional davant el Rugbi Club Muretain, un equip que lluita amb els andorrans per liderar l’altre lliga, ja que l’US Canton d’Alban i l’RC Salvetat Plaisance semblen allunyats de la resta. El VPC es va avançar amb un assaig d'Agustin González als primers minuts i després d'un xut a pals de Ramas el Muretain va reaccionar amb un drop per posar el 10 a 3. Al minut 26, els francesos van aconseguir el primer assaig i van igualar el partit a 10. Abans del descans, Ramas va convertir dos cops de càstig per avançar el VPC per 16-13 A la represa, el Muretain van fer un altre assaig, sense transformació, per posar el 16 a 18 parcial. Ramas va tornar a signar l’avantatge amb un xut a pals i va fer pujar el 19-18 al marcador, però els francesos van fer l’estocada definitiva amb una recepció de touche i una cursa dels tres quarts que va significar el tercer assaig i el definitiu 19 a 25 que els visitants van saber gestionar a la perfecció en els minuts finals. Amb aquesta derrota el VPC perd una posició, ara és quart, tot i que els homes de Jonathan Xepi Garcia es mantenen als llocs de fase d'ascens. La propera jornada, diumenge 23 de febrer, el VPC es desplaça al feu del Entente Sportive Laroque Belest, el setè classificat.