COPA DEL REI

Moussa 'compleix'

El pivot senegalès va prometre en un programa de televisió que es banyaria a la platja en tanga si el MoraBanc derrotava el Tenerife, i ahir va complir part de l’aposta a la platja després de l’entrenament matinal, tot i que sense la famosa peça de roba.

Moussa 'compleix'ACB

Creat:

Actualitzat:

Corria el 13 de febrer quan Movistar+ va entrevistar Moussa Diagne al programa Todos Contra, i va fer una promesa que l’ha perseguit durant les últimes setmanes. El pivot senegalès estava explicant als presentadors José Ajero i Fran Fermoso que a l’amic invisible li havien regalat un tanga, i va fer-se el valent prometent que se’l posaria per banyar-se a la platja si l’equip es classificava per a semifinals de la Copa del Rei. “¿Si ganáis la Copa?”, van preguntar els presentadors, però Diagne va insistir que no, que ho faria si l’equip derrotava el conjunt canari. I dit i fet. O gairebé del tot. Moussa va complir divendres a la nit a la pista, i ho va fer ahir al migdia a fora. Després de l’entrenament de l’equip al Martín Carpena, va tocar remullar-se a la platja de Torremolinos davant de l’hotel de l’equip durant aquesta Copa del Rei. Passeig per la sorra, capbussada ràpida al mar, i cap a fora. Això sí, sense el famós tanga motiu de l’aposta. I la cosa no s’acaba aquí, perquè el senegalès va comentar que en tenia alguna més de preparada, tot i no confessar què.

Segueix sent 'Campo atrás'

Abans del patiment amb els partits al Martín Carpena, es va produir una de les imatges més boniques de la Copa del Rei amb la tradicional trobada d’aficions que es va celebrar a la Fan Zone situada al centre de Màlaga. Centenars de persones dels vuit equips que participen en el torneig i de molts més que no, van gaudir de l’ambient festiu del bàsquet acompanyats per les diverses txarangues d’alguns dels equips i per la batucada. Com acostuma a passar en aquests saraos, els amos del cotarro van ser els aficionats del Baskonia, que tot i que el seu equip no s’ha classificat per a aquesta Copa, van desplaçar-se en massa a Màlaga. I entre cançó i cançó de la txaranga, bufandes i samarretes, no podien faltar els càntics, i un dels que va sonar amb més força va ser el famós Era campo atrás, corejat no només pels molts aficionats tricolors, sinó pels de la resta d’equips.

Moussa 'compleix'

tracking