L'Unicaja esmicola el somni del MoraBanc

Els tricolors han caigut 92-59 a la semifinal de la Copa del Rei

L'Unicaja esmicola el somni del MoraBancACB PHOTO

El MoraBanc Andorra ha perdut 92-59 contra l’Unicaja de Màlaga i ha dit adéu a la Copa del Rei en un duel en què pràcticament no ha tingut opcions d’endur-se la victòria i ha anat sempre a remolc. Els tricolors només han anat per davant al marcador a l’inici amb un triple de Sy (6-7) i a partir d’aquí han anat desfent-se davant d’un Unicaja que s’ha mostrat totalment intractable.Un parcial de 16-0 entre el primer i el segon quart ha deixat un duel que ha arribat al descans 48-30 pràcticament vist per sentència.La missió era pràcticament impossible, però els tricolors no volien acomiadar-se així de la Copa del Rei, i han fet somiar l’afició amb la remuntada acostant-se a 12 punts a l’inici del tercer quart, però de nou, les cistelles dels amfitrions s’han anat clavant com a punyals i l’Unicaja ha certificat la victòria i la seva classificació per la final de demà contra el Reial Madrid.

Després del partit, Nacho Llovet ha manifestat que "potser no hem tingut la mentalitat apropiada al principi, però després l’equip no s’ha rendit i hem lluitat fins el final", i ha remarcat que "sl final només poden passar aquestes coses si et plantes aquí, i tot ve del gran partit que vam fer ahir". De la seva banda, Moussa Diagne ha assenyalat que "hem perdut i és dur, però és bàsquet, i ara hem de mirar endavant i lluitar per l’objectiu de ser al play-off".