El MoraBanc Andorra vol allargar el somni de la Copa

Els tricolors han fet l’últim entrenament al Carpena abans del duel contra l’Unicaja. També s'ha dut a terme la trobada d'aficions al centre de Màlaga, on no hi ha faltat el Brut per donar espectacle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gairebé sense temps per pensar en l’èxit d’ahir, el MoraBanc Andorra ja prepara la històrica semifinal de la Copa del Rey d’aquesta nit contra l’Unicaja de Màlaga (21.00 hores). Els tricolors acaben de fer l’últim entrenament al Palacio de los Deportes José María Martín Carpena de la ciutat malaguenya abans de la gran cita contra l’equip amfitrió.

Abans de la sessió han pres la paraula els protagonistes, i el tècnic Ibon Navarro ha manifestat que "no crec en el favoritisme [de l’Unicaja], i nosaltres el que hem de fer és estar concentrats, jugar el millor possible, i crec que a ells els pot ajudar el fet de jugar a casa amb el seu públic". A més, sobre l’estat físic, va assenyalar que "sí que preocupa una mica, però al final només Todorovic va jugar més de 25 minuts, i hem de controlar-ho. La baixa de Jelínek és un problema, però hem d’estar preparats per distribuir el millor possible els minuts".

També ha comparegut davant dels mitjans Nacho Llovet, que ha declarat que "ja ens coneixem força amb l’Unicaja, segur que serà un partit disputat i hem de fer com contra el Tenerife, centrar-nos molt en nosaltres, perquè competim contra tots i la mentalitat de l’equip ha de ser el nostre partit". Per últim, el jugador més destacat del duel d’ahir, Dejan Todorovic, ha assegurat que "estem molt contents d’estar a les semifinals, i no volem pensar més enllà del partit d’aquesta nit", i va cloure que "els tenim ganes perquè els dos partits de l’Eurocup que hem perdut, i ens hem de centrar en nosaltres i no permetre’ls que juguin al seu nivell".

TROBADA D'AFICIONS

Aquest matí també s'ha dut a terme un dels esdeveniments més especials de la Copa del Rei fora de la pista, la trobada d'aficions. Milers de persones s'han concentrat al centre de Màlaga per festejar. Un dels càntics que no ha faltat és el del famós Era campo atrás, tot un clàssic ja. La mascota del MoraBanc també ha estat present i, com sempre, ha tornat a ser l'ànima de la festa.

Per altra banda, després de l'entrenament, Moussa Diagne ha complert amb la seva promesa de banyar-se a la platja després de guanyar ahir el Tenerife. Ho ha fet, però, sense el tanga especial amb el qual ho havia de fet, que s'ha quedat a Andorra.

El MoraBanc Andorra vol allargar el somni de la Copa

tracking