COPA DEL REI

El Morabanc aspira a passar a les semifinals

El MoraBanc debuta a la Copa del Rei amb l’objectiu de passar per primera vegada a semifinals

El MoraBanc es complica el top-16 (63-69)Fernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

186 dies. Aquest és el temps que fa des que el MoraBanc 2019-2020 va arrencar la pretemporada un 12 d’agost. I són 186 dies en què pràcticament els tricolors no han deixat de pensar en la Copa del Rei, un dels tres objectius prioritaris que es va marcar el club de cara a aquest curs juntament amb el de passar al Top-16 de l’Eurocup i el de disputar el play-off pel títol de l’ACB. I ara, un 13 de febrer, per fi ha arribat el dia i els tricolors s’enfrontaran a l’Iberostar Tenerife (19.00 hores, Martín Carpena) a la recerca d’un objectiu que no han aconseguit mai, passar a semifinals en aquest torneig. Per intentar-ho, Ibon Navarro tindrà una baixa sensible, la del capità David Jelínek, que excepte un miracle d’última hora no disputarà el partit a causa d’un procés víric. L’aler txec no va viatjar dimecres amb l’expedició de l’equip i tot i que des del club van deixar oberta la possibilitat de que viatgés avui la seva presència està descartada al 99,9 per cent. Però un cop arribats aquí no hi ha excuses, i tal com va manifestar Nacho Llovet “segur que el trobarem a faltar, però entre tots intentarem que es noti el mínim possible la seva baixa i dedicar-li la victòria”. Al davant hi haurà un dels equips que estan més en forma a l’ACB, que a més té com a líder un extricolor com Giorgi Shermadini, que és el far del conjunt de les Canàries, però des del vestidor tricolor tenen clar que han de pensar en ells mateixos i no tant en les virtuts, tot i que en té moltes, del rival. “Hem de fer les coses el millor possible i és clar que és un equip molt tàctic i amb molta experiència, però hem de competir amb les nostres armes”, va manifestar Ibon Navarro, mentre que Moussa Diagne va assenyalar que “no pot faltar-nos concentració, hem fet la feina durant tota la temporada i hem d’estar concentrats des del minut 1 fins al 40”.

Una copa d'estrenes

Fins a quatre jugadors del MoraBanc Andorra disputaran avui la seva primera Copa del Rei: Bandja Sy, Tyson Pérez, Jeremy Senglin i Frantz Massenat. També s’estrenarà, en aquest cas com a primer entrenador, Ibon Navarro, que ja va ser-hi en alguna ocasió com a tècnic ajudant i avui ho farà com a tècnic principal. Sobre aquest debut, el basc va manifestar que “és una sensació diferent que les anteriors quan era ajudant”, i va destacar que vol “que l’equip ho gaudeixi perquè s’ho ha guanyat i vull que ho facin jugant un bon bàsquet”.

DANIEL HIERREZUELO SERÀ L'ÀRBITRE AL PARTIT D'AQUEST VESPRE

Daniel Hierrezuelo serà l’àrbitre del duel d’aquest vespre entre Iberostar Tenerife i MoraBanc Andorra, segons va designar ahir la Lliga ACB. El col·legiat andalús va ser protagonista en l’última partici­pació del MoraBanc Andorra a la Copa del Rei amb dues decisions força controvertides al tram final del duel contra el Reial Madrid, unes passes a Shermadini i, especialment, el famós campo atrás de Sergi Llull que l’àrbitre no va asse­nyalar i que va impedir que els tricolors accedissin a les semifinals del torneig del KO.

tracking