Bàsquet

Shermadini: "Tinc bons records del partit de Copa amb el MoraBanc"

El pivot del Tenerife ha parlat aquest matí de les sensacions abans del duel de demà contra el seu exequip

Shermadini: "Tinc bons records del partit de Copa amb el MoraBanc"M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Giorgi Shermadini és un dels jugadors que més ha marcat en la història recent del MoraBanc Andorra. Va estar-hi dues temporades, i va protagonitzar grans actuacions. Una d'elles va ser a la Copa del Rei del 2017 de Vitòria, l'última del MoraBanc. "Tinc bons records d'aquell partit, vam estar molt a prop de guanyar el primer partit contra el Madrid, oi? Cert, amb Sergio Llull i el que va passar... (riu). Està clar que és un bon rècord i tothom recorda aquell partit, vam perdre, però tothom estava content perquè vam lluitar fins el final", ha assegurat el georgià, que ha afegit que "són tots amics meus, l'staff, alguns dels jugadors que encara hi són".

Demà, però Shermadini estarà al bàndol contrari, i té clar que no hi bhaurà amics a damunt de la pista. "Demà jugaré al cent per cent per intentar guanyar, tothom sap com d'important és perquè si perds te'n vas cap a casa".

També ha parlat Txus Videorreta, que ha explicat que "serà un partit molt igualat, ells estan amb 12 victòries en lliga i nosaltres en 13 i anem amb una dinàmica de creixement similar", i ha afegit que "serà tremendament igualat i tots dos sabem que tenim les nostres opcions i guanyarà qui estigui més concentrat i tingui més encert". També s'ha referit al favoritisme que se li atorga al seu equip, i ha assenyalat que "ho portem amb normalitat, estem aïllats del que es diu, i sabem que estem fent un bon any". Per últim, l’entrenador dels canaris ha destacat que no creu que el duel de demà s’assembli al que es va disputar al Poliesportiu amb triomf per l’Iberostar, i ha declarat que "serà molt diferent perquè ells no tenien ni a Sy, Tyson ni Diagne, i nosaltres tampoc teníem a White, així que crec que veurem un partit molt diferent del que vam veure allà".

tracking