Bàsquet

El MoraBanc Andorra fa el primer entrenament a Màlaga

Els tricolors s’han exercitat aquesta tarda a Los Guindos, i l’ACB ha designat com a àrbitre principal per demà a Daniel Hierrezuelo, col·legiat del ‘campo atrás’

El MoraBanc Andorra fa el primer entrenament a MàlagaAlbert Canes

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ha fet aquesta tarda el primer entrenament al pavelló de Los Guindos de Màlaga abans del debut de demà a la Copa del Rei contra l’Iberostar Tenerife. L’expedició no ha comptat amb David Jelínek, que no ha viatjat a la ciutat andalusa i té pràcticament impossible jugar demà contra el conjunt canari a causa del procés víric que arrossega. Sí que s’ha exercitat amb l’equip el base del filial, Rai Carrasco.

Després de l’entrenament el MoraBanc Andorra ha conegut els àrbitres per al partit de demà, i la principal sorpresa és que el col·legiat principal serà Daniel Hierrezuelo, l’àrbitre del polèmic ‘campo atrás’ i de les passes de Gio Shermadini al tram final dels quarts de final de la Copa del Rei del 2017 contra el Reial Madrid que va privar els tricolors d’accedir a les semifinals del torneig. Els altres dos àrbitres seran Antonio Conde i Martín Caballero.

El tècnic Ibon Navarro ha manifestat abans de l'entrenament que "hem d’estar preparats, és un partit, és la Copa, i segur que amb la il·lusió i les ganes de jugar estarem preparats". L’Iberostar Tenerife arriba com a favorit per aquest duel, i sobre aquest aspecte, l’entrenador tricolor ha assenyalat que "per l’experiència i venir de dues semifinals en els últims anys, ells són una mica més favorits", però ha destacat que "no ens preocupa massa això i hem d’estar centrats en com jugar, i no pensar gaire en les conseqüències". Precisament sobre el favoritisme, Moussa Diagne ha manifestat que "la gent diu que ells ho són, però realment no hi ha favorits perquè els vuit que estem aquí mereixem estar a la final perquè hem lluitat des del primer dia". El pivot també ha parlat sobre el seu estat físic, i ha manifestat que "després de dos mesos costa agafar el ritme, però em deixaré la pell i tot el que tinc perquè és un partit. No estic al cent per cent però ajudaré a l’equip en tot el que pugui".

L’altre jugador que ha atès a la premsa ha estat Nacho Llovet, que ha declarat que "la gent està molt contenta. És arribar aquí, veure els equips i tot el muntatge que hi ha darrere i tenim moltes ganes de començar".

L’equip farà demà al matí l’últim entrenament abans del duel contra el Tenerife, tot i que en aquesta ocasió serà ja a l’escenari de la Copa del Rei, el Palacio de los Deportes José María Martín Carpena, i no al pavelló de Los Guindos.

tracking