L'MVK*12 estrena la preparació amb un podi

Samu Ponce va ser tercer al Trofeu Sant Feliu d’Avall de Perpinyà i diumenge van disputar una prova a la Bisbal

L'MVK*12 estrena la preparació amb un podiMVK*12

L’MVK*12 va estrenar les curses de preparació de cara a la nova temporada amb una tercera posició de Samu Ponce al Trofeu Sant Feliu d’Avall, que es va disputar dissabte a Perpinyà. La novetat de l’equip impulsat pel pilot resident de MotoGP Maverick Viñales és precisament el retorn de Ponce a l’esquadra, després d’una experiència complicada al conjunt japonès Interpro Cycling, amb el qual va trencar la vinculació per incompliment de contracte de l’equip. A Perpinyà, la cursa va ser força ràpida, i no va ser fins a 30 quilòmetres de l’arribada, a l’inici del port de muntanya, quan es va formar l’escapada de la jornada amb Ponce i dos corredors més que s’acabarien jugant la victòria. Al final la cursa es va acabar decidint a l’esprint, en què el corredor de l’MVK*12 va creuar la meta en tercera posició. Després de la prova va manifestar que està “content de començar d’aquesta forma l’any i de poder donar un bon resultat a l’equip”. L’MVK*12 va participar diumenge a una altra cursa per agafar ritme per a l’inici de la temporada, la Social de la Bisbal, en un recorregut de 90 quilòmetres en què Samu Ponce va ser 24è, setè a la categoria elit, i Guillem Sánchez i Miquel Martínez van acabar 35è i 36è, respectivament. L’inici de curs tindrà lloc el 22 i 23 de febrer amb la disputa del Memorial Sanroma a Almagro (Ciudad Real).