Ibon Navarro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si el darrer triple de Clevin Hannah no hagués entrat, potser Ibon Navarro hauria arribat a la sala de premsa amb un to més seriós, però com que va sortir cara, el tècnic es va mostrar satisfet pel partit dels seus i per haver pogut regalar un triomf a l’afició del Poliesportiu en el comiat de l’Eurocup d’aquesta temporada. “Ha estat un partit molt ajustat amb moltes alternatives al marcador, i al final s’ha decidit per petits detalls. Hem fet una bona feina. Estem contents per la victòria i per la manera com l’hem aconseguit”, començava valorant el vitorià. Segons Navarro, l’aspecte mental va ser clau per endur-se el triomf que es va fer possible amb els dos tirs lliures errats per Prepelic. “És un partit en què no tenim tanta pressió com ells, és important no tenir-la. Segurament ajuda una mica a ficar l’última, tot i que mai ho sabrem”, va comentar. L’entrenador també va assenyalar que “és un duel per recuperar sensacions, tot i que els percentatges de triples no han estat gaire bons, però en altres coses hem estat millor”. Sobre el retorn progressiu de Moussa, va indicar que “hem de controlar els minuts que juga per no estar més de quatre o cinc minuts consecutius a la pista”.

EL RIVAL

'L'ANDORRA HA GUANYAT UN PARTIT D'ENTRENAMENT

L’entrenador del Joventut, Carles Duran, va exposar que “l’Andorra ha jugat millor que nosaltres, és molt difícil guanyar aquí sense energia, i si només recuperes dues pilotes en 40 minuts quan per a tu la victòria és molt important”. Crític amb el seu equip, va afegir que “l’Andorra ha guanyat un partit d’entrenament i nosaltres ens hem deixat guanyar un partit que teníem guanyat”.

JUGADORS

Clevin Hannah, Jugador del MoraBanc

"SABIA QUE ENTRARIA"

“Se suposava que havia de conduir cap a dins, però he tingut espai per tirar el tres. Només llençar sabia que entraria”, descrivia l’heroi del partit d’ahir, que afegia que “per l’esperit i el ritme de l’equip era important per a nosaltres”.

Dejan Todorovic, jugador del MoraBanc

"VOLÍEM LA REVENJA"

“Hem sortit a guanyar el partit perquè ens va fer mal la derrota de Badalona i volíem la revenja. Crec que l’hem aconseguit i estem contents, però diumenge tenim un partit molt important i hem de canviar el xip”, va valorar l’aler serbi.

“Hem fet una bona feina”

tracking