TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El Poliesportiu es mereix una victòria

El MoraBanc Andorra, ja sense opcions, disputa el darrer partit a casa d’aquest curs a l’Eurocup

El Poliesportiu es mereix una victòriaDAVID GRAU-JOVENTUT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra posa el cadenat aquest vespre (20.00 hores) a l’aventura europea, pel que fa als enfrontaments a casa, davant el Joventut de Badalona. A falta del compromís a la pista del Tofas Bursa, que tancarà definitivament el Top-16 de l’Eurocup, l’equip tricolor desitja oferir a l’afició la primera victòria de la segona fase de la competició del 7Days i acomiadar els partits europeus a la bombonera d’aquesta temporada amb un bon regust. “És un partit estrany perquè no tenim cap opció de classificar-nos, però no volem acabar el Top-16 sense assolir cap victòria”, va comentar un dels tècnics auxiliars del club, David Eudal. En termes molt semblants i fent seu el mateix missatge, Jeremy Senglin va subratllar que “tenim motivació per a aquest partit encara que no ens hi juguem res, perquè volem sumar la primera victòria i dedicar-la als aficionats”. La hipotètica davant la Penya hauria de ser una victòria reivindicativa per al MoraBanc, que ha fet molts més mèrits del que indica la classificació del Top-16, amb quatre derrotes en quatre partits. Senglin va assegurar que per guanyar l’equip “ha de mantenir el ritme i la línia mostrada davant l’Estudiantes”. Eudal va afegir que “ens agradaria acomiadar la competició a casa de la millor manera” i que l’equip “té objectius col·lectius suficients per trobar al·licients en el partit contra el Joventut”. El tècnic andorrà va destacar que l’enfrontament d’avui pot servir per treballar aspectes defensius a corregir. El Joventut arriba a Andorra inflamat de moral per la victòria al WiZink Center davant el Reial Madrid i amb la tensió competitiva obligada per les seves opcions. En cas de victòria, el conjunt verd-i-negre mantindrà les possibilitats de classificar-se per a la fase final de l’Eurocup.

DIAGNE VA REAPARÈIXER DOS MESOS DESPRÉS, DAVANT L'"ESTU"

El retorn més esperat va cristal·litzar dissabte al Poliesportiu davant l’Estudiantes. Dos mesos després, Moussa Diagne, pal de paller del vestidor i un jugador amb una ascendència brutal a la pista, va tornar a jugar un cop oblidada la fractura d’estrès al peroné. El pivot senegalès va disputar 10 minuts i va aportar tres punts i dos rebots. “Estic molt content i feliç perquè han estat dos mesos molt durs”, va reconèixer Diagne poc després al vestidor. D’altra banda, Martin Krampelj abandona la disciplina del club i torna al Cedevita Ljubljana. El jugador eslovè va aterrar per suplir les baixes de Tyson Pérez i Bandja Sy. El club també va informar que Alexis Bartolomé va patir tres fractures –del septe nasal, del pòmul esquerre i de l’òrbita ocular– al partit de dissabte del sènior B contra el Quart.

tracking