Ibon Navarro

“Una victòria que es recordarà”

“Una victòria que es recordarà”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alleugerit i visiblement satisfet, l’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va comentar en la seva primera valoració del partit que estava “molt content, perquè ha estat el tipus de partit que cal guanyar tot i no jugar tot el millor que hauríem volgut”. Navarro va apuntar que “els darrers cinc minuts [de l’enfrontament] hem imprès energia i hem sabut llegir què s’havia de fer per guanyar el partit”. Per al tècnic tricolor, la d’ahir davant Estudiantes i que significa la dotzena de la temporada a la Lliga ACB és una victòria que “es recordarà al final per la importància que té”. Navarro va reconéixer que “no ens hem sentit còmodes al principi i el poc encert en el tir obert ens ha restat una mica d’energia i el ritme que ens donava l’avantatge en el marcador”. Pel que fa al feliç desenllaç de partit, l’entrenador vitorià va subratllar que “hem trobat un cinc per jugar els darrers minuts de la manera que volíem i havíem de pujar la intensitat”. Per a Ibon, el triomf té molt de mèrit”, donat el rival i perquè era un partit que tenia molts perills i moltes trampes”. En aquest sentit, “la recuperació de Sy i l’esmaixada de Tyson exemplifiquen com ha estat la victòria”.

EL RIVAL

"EL MORABANC TÉ UN EQUIP DE COPA I PLAY OFF"

lL'entrenador del Movistar Estudiantes, Javier Zamora, no es va esquinçar les vestidures tot i la derrota del seu equip. “Hem tingut opcions fins al darrer segon i estic satisfet de l’actitud dels jugadors”. El tècnic de l’Estu va explicar que si segueixen “en aquesta línia de lluita i sacrifici ens guanyarem el respecte de tothom”. Per a Zamora, el seu equip ha de “fer un pas més, perquè hem comès errades que ens han penalitzat massa” per aconseguir guanyar.

JUGADORS

‘Tyson’ Pérez

"NO HEM ESTAT COM SEMPRE EN DEFENSA"

L’aler pivot d’origen dominicà va resultar decisiu i es va mostrar “molt content” per la victòria. Pérez, però, va reconéixer que a l’equip li havia costat un mica perquè “no hem estat com sempre en defensa i ells han sabut jugar bé”.

Dejan Todorovic

" L'ENERGIA DE TYSON HA ESTAT UNA EMPENTA"

L’aler serbi va apuntar que “no hem tingut molt encert i al principi del darrer quart ens han sorprès una mica amb la seva zona”. Todorovic va destacar que “amb l’energia de Tyson vam recuperar l’empenta per poder guanyar el partit”.

tracking