Carola Vila acaba en quart lloc a la Copa de França

L’esquiadora del Principat va creuar la línia d’arribada a 22 segons de la vencedora als 10 quilòmetres estil clàssic

Carola Vila acaba en quart lloc a la Copa de FrançaARXIU

Carola Vila va finalitzar ahir en quarta posició a la cursa de 10 quilòmetres clàssics de la Copa de França que es va disputar a l’estació de La Flécaz, i que també puntuava com a carrera FIS. L’esquiadora del Naturlandia Esquí Club va completar el recorregut en un temps de 36’43”1, a només 24”4 de la vencedora, que va ser la francesa Lena Quintin. La segona posició va ser per Emilie Bulle, mentre que la tercera, que va superar a Vila per tot just tres segons, va ser la també gal·la Enora Latuilliere. Durant la jornada de dissabte a La Flécaz es va celebrar un esprint en què Carola Vila va ser la 25a amb un temps de 2’39”39. En aquesta disciplina, que no és la seva especialitat, va finalitzar a 13”62 de la guanyadora de la prova, que també va ser Lena Quintin. El podi el van completar Enora Latuilliere i Delphine Claudel. En aquesta cita FIS i de la Copa de França, també es van disputar curses júnior amb representants del país. A la prova de 10 quilòmetres clàssics sub-20, Ona Ferrando no va poder finalitzar la carrera. A la prova sub-17 masculina de 7,5 quilòmetres clàssics, Quim Grioche va ser 25è a 1’37” del vencedor, Ivan Essonier, mentre que a l’esprint va acabar en el 58è lloc. Per últim, Gina del Rio va finalitzar en 30a posició als 5 quilòmetres clàssics en categoria sub-17, a 2’33” de la guanyadora, la francesa Maya Desseux.