Futbol sala

Andorra estrena el Preeuropeu amb derrota contra Bulgària

Andorra estrena el Preeuropeu amb derrota contra BulgàriaFUTSAL BULGARIA

La selecció nacional de futbol sala va arrencar amb derrota 1-2 el Preeuropeu contra l’amfitriona, Bulgària. El matx va arrencar amb igualtat i ocasions per als dos, però va ser Andorra qui es va avançar gràcies a una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner que va acabar amb gol d’Omar. Èric Mesquita va estar a punt de fer el segon abans del descans, però va arribar l’empat búlgar gràcies a Marev. La selecció encara va tenir una oportunitat abans del descans amb un doble penal d’Omar, però va fallar. Karageorgiev va capgirar el marcador a la represa amb un xut des de l’esquerra que va desviar a porteria Aitor Rubio, i Andorra va buscar l’empat, però sense sort, fins i tot amb una doble ocasió de Jonathan al tram final amb porter jugador. Avui Andorra juga el segon partit contra Albània.