315 minuts sense gol

L’FC Andorra travessa la pitjor ratxa del curs de cara a porteria, però l’equip és pacient i espera que torni un bon moment

315 minuts sense golFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres partits seguits i una segona part. En total, 315 minuts han passat des del gol de Moha Keita contra l’Olot poc abans de finalitzar la primera meitat en el primer duel de l’any. Aquella ha estat de moment l’única vegada que l’FC Andorra ha celebrat un gol en tot el 2020, que no ha començat de la millor manera, i diumenge es va corroborar davant la manca d’encert contra el Nàstic, també en part gràcies al seu porter, Bernabé Barragán, que va protagonitzar alguna aturada providencial clau. Amb tot, la falta d’un home gol clar també ha estat important en aquesta ratxa, la pitjor de la temporada. Malgrat que Moha, Víctor Casadesús i Iker Goujón, els tres davanters titulars del darrer duel, han fet alguns gols vitals aquest curs, l’atac tricolor sembla començar a trobar a faltar de veritat el seu màxim golejador, Ernest Forgas. Precisament, el punta català està en el tram final de la recuperació després un mes i mig fora per una lesió muscular. En un principi, el temps estimat de baixa era de dos mesos, per la qual cosa la data de retorn s’estimava per a mitjan febrer, però la recuperació està anant a bon ritme i Forgas podria estar a punt una mica abans de l’esperat. De moment, segueix treballant a part del grup, però cada dia entrena sobre la gespa fent feina de readaptació. Amb tot, mentre el màxim golejador de l’equip no torni, els tricolors han de trobar la manera de tornar a ser forts de cara a porteria. Per als del Principat, aquesta sequera no és més que un mal moment i estan segurs que els bons arribaran de nou en breu. “Hem de millorar i per això hem fitxat jugadors, en aquest cas el Carlos [Martínez], que ens pugui donar gol, tot i que la primera setmana s’ha lesionat. Quan tinguem tothom disponible segurament serem un equip amb més gol”, va valorar Gabri Garcia diumenge després del duel contra el Nàstic. De la seva banda, Fede Bessone, que en l’últim partit va reaparèixer en els últims 13 minuts després de dos mesos sense jugar, va refermar que “no estem tan fins com estàvem al principi. En una altra època de la temporada segurament aquest partit l’hauríem guanyat”. A més, el central va defensar que l’absència de Forgas no és l’únic motiu que explica la situació actual de cara a gol. “Penso que no és simplement perquè no hi sigui l’Ernest, perquè al final hi havia partits que ell hi era i tampoc teníem aquesta solidesa”, va comentar el també capità tricolor, que va refermar que l’absència d’un sol jugador no és el motiu principal pel qual manca el gol.

L'FC ANDORRA FA OFICIAL L'ARRIBADA D'ANDRÉS GARCIA

L’FC Andorra va fer oficial ahir a la tarda la tercera incorporació del mercat d’hivern. Es tracta del migcampista Andrés Garcia Mohedano, de 23 anys, que arriba en qualitat de cedit fins a final de temporada des del Mirandés, de Segona A, tal com va comunicar el club rojillo. El jugador, format al planter de l’Atlètic de Madrid, ha disputat aquesta temporada vuit partits i, darrerament, ha deixat de tenir protagonisme. A més, el madrileny té experiència a Segona B, on ha disputat 89 duels, repartits amb el filial de l’Atlètic i la Roda. Per tant, el futbolista arribarà per reforçar el mig del camp de l’Andorra i ampliar el ventall d’opcions per a Gabri Garcia a la zona de creació. Després d’aquesta incorporació, la direcció tècnica de l’FC Andorra continua treballant per portar un lateral dret, que se sumaria a les arribades en el mercat d’hivern de Garcia, Adri Lledó i Carlos Martínez. A banda del capítol de fitxatges, també es treballa amb les baixes, i la del jove suís Aimery Pinga podria ser la propera, tot i que tot apunta que n’hi haurà alguna més.

tracking