ACB LLIGA ENDESA

“Era el pla de partit pensat”

“Era el pla de partit pensat”Fernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, es mostrava força satisfet per la victòria i la feina feta pels seus jugadors tot i, com és habitual, mantenir molta serenor. “Hem arribat al darrer quart més frescos i aquest era el pla de partit que volíem, mantenint un ritme molt alt”. El tècnic vitorià, que tornava a casa seva, va destacar que “hem perdut el rebot i gairebé tot, però malgrat això, l’energia de l’equip ha estat molt alta i crec que ha estat una victòria molt d’equip, sense un jugador dominador”. Navarro va analitzar la bona gestió del darrer tram, un aspecte que en els darrers partits se li havia girat en contra al grup. “Cada partit és diferent i volíem no aturar-nos i estar els 40 minuts corrent. Hem acabat amb una esmaixada de Bandja Sy i sent valents fins al final”. L’entrenador del MoraBanc va recordar que “no és fàcil guanyar a Vitòria i s’ha donat el partit que volia o, almenys, ha estat molt semblant”. Navarro va afirmar que “estem fent les coses molt bé a la lliga i com que tots som una mica exigents tenim l’espineta de l’Eurocup i ho intentarem fins al final”. “Queda molt encara i no ens podem relaxar”, va culminar.

EL RIVAL

"NO HEM SABUT DEFENSAR LA SEVA TRANSICIÓ"

Dusko Ivanovic, no va amagar la seva decepció en la reflexió postpartit. “Quan estàs encallat i tens problemes en atac, l’única manera de guanyar el partit és defensant millor”, va deixar anar només seure. El tècnic montenegrí va indicar que “no hem perdut perquè no teníem bases, hauríem pogut guanyar si haguéssim defensat millor la transició de l’Andorra”. Ivanovic va insistir que “les baixes no són cap excusa” de la derrota.

JUGADORS

Dejan Musli

"ERA MOLT IMPORTANT GUANYAR AQUÍ"

El pivot serbi va posar l’accent en la importància de guanyar “un equip d’Eurolliga i amb bons jugadors” com és Baskonia. Musli entén que si l’equip corre els 40 minuts i manté l’energia, “podem jugar bé i ficar elspunts per guanyar”.

David Jelinek

"HA ESTAT UNA VICTÒRIA CORAL, DE TOT L'EQUIP"

L’aler txec va comentar que el triomf al Buesa Arena “ha estat una victòria d’equip, molt coral”. Jelinek va destacar també que “hem estat concentrats des del principi” i que per això l’equip aquesta vegada havia sabut gestionar el tram final.

tracking