Marc Oliveras, 22è a la Copa d'Europa de ski cross

Marc Oliveras, 22è a la Copa d'Europa de ski crossFAE

Marc Oliveras va acabar en 22a posició a la Copa d’Europa de ski cross a l’estació suïssa de Villars, en una competició on es va imposar el suís Gil Martin. Amb aquest 22è lloc, l’andorrà ja ha sumat 9 punts al seu compte de la Copa d’Europa i amb aquests en suma 24 en la competició europea, i se situa en la 29a posició de la general de ski cross. Avui es disputa una segona cita d’aquesta Copa d’Europa a la mateixa estació. D’altra banda, l’estació francesa d’Orcieres acull aquests dies la Copa d’Europa masculina de velocitat. Matías Vargas va ser 35è i Kevin Courrieu 50è al descens. Vargas va acabar amb un temps de 1’27”19, a 2”79 del guanyador, que ha estat l’austríac Niklas Koeck amb un crono de 1’24”40. Pel que fa a Courrieu, l’andorrà va completar la cursa en la 50a plaça amb un registre d’1’28”23, a 3”83 del vencedor. Avui es disputa una nova cita d’aquesta Copa d’Europa en la disciplina de descens. Per part seva, Roger Bartumeu va ser 23è a la darrera jornada de competició a Les Saisies, al segon gegant FIS. Bartumeu va completar les dues mànegues amb un crono de 1’51”79, a 2”74 del guanyador, el francès Adrien Piolaine. Amb aquest resultat, Bartumeu ha marcat 67.15 punts FIS.