ACB LLIGA ENDESA

Que només sigui un petit sot

El MoraBanc espera deixar enrere les tres derrotes seguides i no convertir la situació actual en una mala dinàmica important

El MoraBanc, amb un peu i mig a la CopaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dura derrota del MoraBanc Andorra dimecres a casa contra el Tofas Bursa pesa. La imatge que es va deixar al final va ser molt fluixa i va provocar la tercera derrota consecutiva. L’equip es va reunir una llarga estona al vestidor només acabar aquell matx, ja que “ningú estava satisfet amb el partit”, tal com va comentar Nacho Llovet ahir. El jugador català va explicar també que per a ell aquestes tres desfetes seguides no són una mala ratxa, sinó una petita davallada que volen solucionar des d’avui mateix. “Tothom es troba amb ganes de jugar com més aviat millor per fer una reacció i demostrar que no hi ha cap dinàmica, que només ha sigut un sot, i seguim sent el mateix equip, amb la mateixa motivació i capacitat per jugar a bàsquet”, va assenyalar Llovet. En el partit d’avui (12.30 h), que serà el partit Unicef de la temporada i el club donarà tota la recaptació a l’ONG, hi haurà al davant un rival que tampoc està en una bona dinàmica. El Monbus Obradoiro acumula dues derrotes seguides i també vol reaccionar, però els tricolors se centren en ells mateixos. “Hem d’intentar ser sòlids i que duri el màxim possible, que no sigui com els últims partits i sí com el duel contra el Saragossa, que vam fer un últim quart espectacular”, va comentar el tècnic ajudant Paco Vázquez. Per la seva banda, Llovet, que coneix millor que ningú la disciplina gallega, on va jugar les tres darreres temporades, va descriure que “juga diferent de la majoria d’equips de la lliga”. Per a ell, aquest duel tindrà un punt afegit en trobar-se davant alguns dels seus excompanys. “Sempre és especial tornar a jugar contra ells i retrobar-me amics”, comentava. També ho serà d’altra banda per a David Navarro, que tornarà novament al lloc on ho va donar tot a la pista durant quatre temporades, inclosa la de l’ascens a l’ACB. Un altre vell conegut que torna al Poliesportiu és Chris Czerapowicz, que va tenir un breu pas pel MoraBanc fa tres anys.

Walker ok, Moussa a prop

El MoraBanc recuperarà avui David Walker després del procés víric que va tenir durant la setmana. L’aler d’Ohio, per cert, està a dos triples d’entrar al top-3 de triplistes històrics del club a l’ACB. Per la seva part, Moussa Diagne segueix sense estar disponible, però està a la recta final de la recuperació. Podria tornar pel duel a Vitòria de la setmana vinent, tot i que sembla més probable que ho faci per al matx contra l’Estudiantes de la següent.

L'OBRADOIRO, UN DELS EQUIPS QUE MILLOR SE LI DONA EL POLIESPORTIU

Un dels aspectes que més destaquen els rivals quan venen al Poliesportiu d’Andorra és que aquesta és una de les pistes més complicades de la Lliga Endesa. No obstant, hi ha alguns rivals que no se’ls dona malament la Bombonera. Un d'aquests és el Monbus Obradoiro, que ha sumat tres victòries en les cinc vegades que s’han enfrontat al Principat. L’any passat el triomf es va quedar a Andorra en un partit que va donar enmig d’una ratxa de nou derrotes seguides dels gallecs amb la qual van acabar el curs.

tracking