L'FC Andorra s'endú un punt de Badalona (0-0)

Els locals han estat superiors i l’àrbitre els ha anul·lat tres gols

L'FC Andorra s'endú un punt de Badalona (0-0)Xavi Tamurejo / FC Andorra

L’FC Andorra ha sumat un punt a la seva visita a Badalona després d’empatar 0-0 contra el conjunt català. Els escapulats han estat els dominadors del partit des de l’inici i han gaudit de les ocasions més clares per sumar els tres punts, especialment tres gols que ha anul·lat l’àrbitre per fora de joc, un d’ells, l’últim, més que dubtós.

El partit ha canviat al minut 54 quan l’Andorra s’ha quedat amb deu jugadors per l’expulsió de Loureiro amb doble groga, però els tricolors han mostrat els seus millors moments amb ocasions des de la pilota aturada. A l’últim quart d’hora Moyano ha vist una vermella pel Badalona, però ha estat llavors quan millor han estat els catalans, que han dominat i han buscat el gol fins a l’últim moment, però aquest no ha acabat arribant per culpa de l’àrbitre, que ha anul·lat un gol al minut 88, i de Nico Ratti, que ha salvat el conjunt tricolor amb una doble intervenció de mèrit ja al temps afegit que hagués suposat la derrota.

L’FC Andorra es manté en cinquena posició fora dels llocs de play-off, però empatat a punts amb el Barça B, quart classificat. Els tricolors rebran diumenge vinent al Nàstic a Prada de Moles.