El MoraBanc es retroba amb la victòria

Els tricolors han guanyat 93-69 al Monbus Obradoiro en un partit trencat al tercer quart

El MoraBanc es retroba amb la victòriaFernando Galindo

El MoraBanc ha tornat a guanyar després de la ratxa de tres derrotes consecutives després d’imposar-se 93-69 al Monbus Obradoiro al Poliesportiu en un partit que s’ha acabat trencant al tercer quart després d’una primera meitat amb alts i baixos per part del conjunt tricolor.El MoraBanc ha començat dominant des de l’inici, arribant a tenir 15 punts de màxima al primer quart, però els visitants s’han acostat al tram final. Els tricolors han dominat en tot moment al marcador, però sense poder arribar a trencar el partit en cap moment, de fet, l’Obradoiro amb un parcial de 0-7 just abans del descans ha rebaixat la renda fins als quatre punts abans de passar pels vestidors (47-43).A la represa, el MoraBanc ha fet una passa endavant tant en atac com en defensa i ha deixat el partit força encarrilat al final del tercer quart assolint la màxima diferència favorable fins el moment amb 17 punts de marge (72-55). A l’últim període, els tricolors no han tingut la baixada que tant mal ha fet els tres últims partits i han sumat la desena victòria de la temporada a la competició domèstica amb un resultat final de 93-69. Nacho Llovet, amb 6 punts, 9 rebots, 3 assistències, 3 taps i 23 de valoarció ha estat el millor del partit.Els tricolors tornen a centrar-se ara en l’Eurocup amb la visita de l’Unicaja dimarts al Poliesportiu, conscients que una derrota els deixaria pràcticament sense opcions per classificar-se pels quarts de final.