raids

Albert Llovera es manté el 15è a la general del Dakar

Va recuperar la seva millor versió i lluitarà per acabar en 14a plaça

Albert Llovera es manté el 15è a la general del DakarFOTOESPORT

Albert Llovera va recuperar ahir la seva millor versió d’aquest Dakar i va finalitzar en 15a posició a l’onzena i penúltima etapa de la competició. A més, es manté 15è a la general a falta de l’última jornada de competició que es farà avui. El pilot va arrencar la jornada d’ahir en 31a posició i va creuar la meta dins del Top-15 amb un temps de 5h 39’12”, a 54’21” d’Andrey Karginov, vencedor ahir. A la general segueix 15è, i amb opcions de pujar una posició avui a l’última etapa, ja que el seu predecessor, Jan Van de Laar, està a nou minuts. Sobre l’etapa d’ahir, el pilot va destacar que “hem anat a fons des de l’inici, recuperant posicions de manera ràpida. En aquest sentit pensava que tindria més problemes en els avançaments”. De la seva banda, el resident Joan Barreda va baixar al setè lloc de la general de motos per una penalització de 15 minuts. Avui es tanca el Dakar amb una etapa de 166 quilòmetres (va ser retallada), i també es farà el Quiddiya Grand Prix, un tram final que no computa per a la classificació general.