EUROCUP TOP-16

El MoraBanc es complica el top-16 (63-69)

El MoraBanc Andorra, erràtic i desenfocat, suma la segona derrota i torna a enfosquir-se als darrers minuts d’un partit

El MoraBanc es complica el top-16 (63-69)Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Descarrilat de l’exigència i la intensitat a la qual t’obliga l’Eurocup, el MoraBanc Andorra es va encomanar de la fredor del Poliesportiu i, desdibuixat, es va fondre a negre, per tercer partit consecutiu. Segona derrota al top-16 que fa, no només que no es pugui relativitzar la derrota de Badalona, sinó que obliga l’equip d’Ibon Navarro a no tornar a colpejar a l’aire si vol mantenir les constants vitals a la competició del 7Days. Encara sense Diagne i amb Walker a casa afectat per un procés víric, Phillip (17 punts), Durmaz (17) i Mustafa (10) es van erigir en antiherois, però decisius en un Tofas Bursa escapçat. La seva aportació, en un roster molt curt degut a les baixes de DJ White, Sammy Mejia, Matt Lojeski i Rion Brown va anul·lar qualsevol carta guanyadora en un MoraBanc lànguid, desendollat i sense ritme. Només Musli (13) i Tyson Pérez (8) van mantenir-se certament afilats en un bloc que va oferir un pobre bagatge de 5 de 19 en triples, va perdre el rebot i va tenir 15 pèrdues. A l’inici, un MoraBanc movent-se a borbolls es va espolsar el domini anotador del Tofas amb tres triples que eixugaven un 5-10 de sortida dels turcs. El balanç defensiu i una circulació lenta de bola dels andorrans, però, va permetre el Tofas mantenir les opcions a la primera mànega amb Durmaz, Phillip i Mustafa. Tyson Pérez, 6 punts i 4 rebots al quart inaugural va esdevenir en sostenidor tricolor i un triple de Guille Colom va aturar les hostilitats (22-22). Els trams de despropòsit al segon quart, farcits de pèrdues i d’atacs infructuosos, van facilitar que el Tofas no aprofités els moments de dubte del MoraBanc. Semblava destensionat, el grup de Navarro, massa erràtic i incapaç de lligar una seqüència anotadora que li permetés governar la situació. El moment psicològic va arribar a falta d’1”39 per a l’interludi, amb una diana de Jelinek des dels 6.75 i un 2+1 de Todorovic. (37-36) i el MoraBanc al volant després de dos quarts aigualits, amb poc protagonisme pels directors de joc, Hannah condicionat per les faltes i els andorrans economitzant esforços. El pas per vestidors no va alterar l’ecosistema. Els tricolors jugaven descompassats i amb Todorovic desesperant Navarro per la seva anarquía. El darrer tram del tercer quart sí va permetre agafar una mica de volada al MoraBanc, amb un joc més coral, amb Musli arremangant-se amb 8 punts i un treball sord a la pintura, i assistint a l’acte definitiu amb 53-49. Tot i això, la decoració no permetia apujar la música de la festa i el Tofas Bursa es posava, de nou, al davant (63-67) a falta d’1:32 per al final. No li va arribar intendència de suport al grup de Navarro, que va acabar claudicant i traint-se a si mateix.

LES CLAUS

Últim quart

L’equip va tornar a perdre un partit als darrers minuts, mateixa situació que va patir a Badalona i Manresa. El grup arriba ofegat i fos al final i va facturar un pobre 10-20 de parcial.

Musli

El pivot serbi va escenificar l’únic raig de llum. Amb 13 punts, 4 rebots i 11 crèdits de valoració, va semblar ser el banderer de la rebel·lió i dels pocs que es van arremangar.

El triple

Amb un bon encert al primer quart, amb 4 triples de 7 intents, el grup va perdre la ubicació des dels 6.75 i va finalitzar amb 5 de 19 des del perímetre. A més va patir 15 pèrdues.

El MoraBanc es complica el top-16 (63-69)

tracking