Motor

Les Crèdit Andorrà GSeries arrenquen amb rècord d'inscrits

La primera cita del certamen va tenir més de 50 participants

Les Crèdit Andorrà GSeries arrenquen amb rècord d'inscritsLídia Pérez

El Circuit d’Andorra-Pas de la Casa va acollir durant el cap de setmana la primera jornada de les Crèdit Andorrà GSeries, dos dies de curses de rècord, ja que el certamen va comptar amb més de cinquanta inscrits sumant totes les categories. Al desembre es va haver d’ajornar l’inici de la competició degut a les altes temperatures, però aquests dies la pista va estar en perfectes condicions i els aficionats van poder gaudir d’un gran espectacle. A la categoria reina, la GS, la victòria va ser per a Xevi Pons, que retornava a la competició després d’uns anys d’absència, i es va imposar amb 51 punts a Ferran Pujol (50) i Álvaro Rodríguez (51). Entre els GS2 el millor va ser José Roger (subcampió l’any passat en GS) després de superar Gil Membrado i José L. García. A la categoria de dues rodes motriu, Joan Casanovas i Pau Mitja van tenir un frec a frec en què es va acabar enduent la victòria el primer, mentre que en Side by Side, Yann Le Potier va demostrar amb el triomf que vol mantenir el títol que ja va aconseguir a l’edició anterior de les GSeries. Finalment, Ángel Moñino va guanyar en CarCross. Enguany, per primera vegada, els Ice Gladiators (campionat de motociclisme sobre gel) es disputen en el marc de les Crèdit Andorrà GSeries, i el clar dominador en aquesta primera cita va ser Cristian España, que va guanyar les dues curses i arrenca el campionat com a líder de la general. Alfredo Gómez va ser segon, i Nil Solans va acabar en tercer lloc. La següent cita de les Crèdit Andorrà GSeries serà d’aquí a dues setmanes, el 25 i 26 de gener al Pas de la Casa.