Dos podis més de Cande Moreno a les Fis de Tignes

Carla Mijares guanya l’eslàlom FIS a l’estació italiana de Pila, on el millor andorrà en nois va ser Robert Ferrari (23è)

Dos podis més de Cande Moreno a les Fis de Tignesfae

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de la seva victòria al supergegant, Cande Moreno va tornar a pujar al lloc més alt del podi a les FIS de Tignes-Val Caret (França), en aquest cas en la modalitat de descens. L’andorrana va sumar dos podis més, ja que, a banda de la victòria, també va aconseguir un tercer lloc. En el descens que va acabar amb triomf de l’esquiadora de la FAE, Moreno es va imposar amb 1’11”49, amb 0’’07 d’avantatge respecte a la segona classificada, la francesa Madeleine Chirat, mentre que tercera, a 0’’62, va acabar Lois Abouly, també de França. En l’altre descens FIS, Cande va marcar un temps d’1’11”96, que la va situar tercera de la cursa. L’andorrana va acabar a 0’’21 de la guanyadora, la francesa Anouck Errard (1’11”75). Tercera va ser la també francesa Madeleine Chirat, a 0’’04 de la seva compatriota. “Al primer descens he tingut alguna errada important que m’ha fet perdre velocitat i he acabat tercera”, va apuntar Moreno. Pel que fa al triomf va declarar que “he millorat alguns aspectes al segon descens i he pogut guanyar. Estic molt contenta de les curses fetes a Tignes. Demà [per avui] més, amb la supercombinada”, va afegir.

Carla Mijares triomfa a pila

Carla Mijares, per part seva, es va imposar en la cursa d’eslàlom FIS a l’estació italiana de Pila. La jove andorrana va aconseguir la victòria amb un temps d’1’24”97, deixant la segona classificada, la txeca Klara Gasparikova, a 1”47, mentre que la tercera, la francesa Coline Saguez, va finalitzar a 1’’62 de l’esquiadora de la FAE. A més, Iria Medina va finalitzar en dotzena posició, amb un temps d’1’31”87, a 6”90 de Mijares. Pel que fa a la participació masculina, el millor representant andorrà va ser Robert Ferrari, fent el 23è millor temps, a 4”92 del guanyador, l’italià Benjamin Jacques Alliod, que es va imposar amb un temps d’1’23”76. Pitjor sort van tenir els altres joves esquiadors de la FAE presents a Pila, ja que Ty Acosta i Roger Bartumeu no van poder completar la primera mànega, després de ser 26è i 30è al gegant.

Dos podis més de Cande Moreno a les Fis de Tignes

tracking